Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ο Ερμής Κορυδαλλού  λοιπόν έκανε το πρώτο βήμα για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά αφού με το χθεσινό 2-0 απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την ρεβάνς της 20ης Μαρτίου στο Πέραμα. Τίποτα πάντως δεν τελείωσε  .Η  Ένωση στην έδρα της είναι πολύ δυνατή . Δίκαιη η επικράτηση της Κορυδαλλιώτικης  ομάδας χθες , σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα  , χωρίς παρατράγουδα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα . Άλλωστε οι δυο αυτές ομάδες  δεν έχουν δώσει  δικαιώματα  για άσχημα σχόλια …

150 εισιτήρια κόπηκαν χθες στο γήπεδο Κορυδαλλού. Να σημειωθεί ότι με εισιτήριο μπήκαν όλοι . Ακόμα κι διοικητικά στελέχη της ΕΠΣΠ. Δεν ίσχυσαν οι κάρτες ελεύθερης εισόδου ,ούτε και τα εισιτήρια διαρκείας των δυο ομάδων . Αυτό θα ισχύσει με απόφαση της Ένωσης Πειραιά  και στους  άλλους τρεις ημιτελικούς . Σκοπός της κίνησης αυτής είναι

να μπορέσουν να  ενισχυθούν οικονομικά τα 4 διαγωνιζόμενα σωματεία . Η απόφαση αυτή σίγουρα δεν άρεσε σε πολλούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Τσιτούρας  που ανέβασε στο facebook : Πιστεύω, τα συγκεκριμένα σωματεία ,δεν έχουν ανάγκη και δε περιμένουν, τα εισιτήρια αυτά ,  για να ενισχυθούν οικονομικά .Έτσι κι αλλιώς έχουν μια οικονομική αυτοτέλεια….Ακόμη ,πιστεύω ,ότι ,”τιμωρείς” ,τους ανθρώπους εκείνους, που καθημερινά, ματώνουν ,ετσι κι αλλιώς, για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Δηλαδή, παράγοντες, προπονητές ,παρατηρητές, διαιτητές κλπ….αρκετοί, από αντίδραση και οικονομική δυνατότητα, δεν θα έρθουν γήπεδο.»…..

Και για να μην ξεχνιόμαστε .Το χθεσινό παιχνίδι του Ερμή με την ΑΕ Περάματος ήταν στο  στοίχημα . Ακόμα και στο β’ ημίχρονο μπορούσε να το παίξει κάποιος με διάφορους τρόπους. Μάλιστα…..

Να το επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά . Ο Παντζιτζιφιακός είναι ένα  σωματείο που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα . Φέτος σε δυο περιπτώσεις και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα  είχαμε δυο άσχημα γεγονότα με αποκορύφωμα αυτό της περασμένης Κυριακής στις Τζιτζιφιές με τους δυο τραυματισμούς ανθρώπων του Αστέρα Κερατσινίου σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ποτέ . Ο επίσημος σύλλογος  δεν έχει συμμετοχή στα επεισόδια ,  όμως σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνει και αυτός δυστυχώς.  Για τα γεγονότα στον αγώνα με τον Πανφαληρικό ( αυτόν με το σουβλάκι στο κεφάλι του βοηθού ) , ο Παντζιτζιφιακός τιμωρήθηκε με 80 € πρόστιμο  Όσο για τον ποδοσφαιριστή Γερακάρη που πήγε στο γήπεδο με συγγενικά του πρόσωπα για να εκδικηθεί , όπως ο ίδιος είπε  , μιλάει το φύλο αγώνα αλλά και ομολογίες των θυμάτων αλλά και ανθρώπων της ομάδας του . Εμείς δεν γράψαμε κάτι το  ξεχωριστό . Απλά αναφέραμε γεγονότα. Γι’ αυτό και ο παίκτης κλήθηκε και σε απολογία Όπως και  ότι ο ίδιος είχε να παίξει στην ομάδα από τις 22  Δεκεμβρίου  του 2018 . Στον αγώνα με την Σπίθα….

Νέος προπονητής στην ΑΕ Χαραυγή ο Σταύρος Τζαναβάρας . Με αξιόλογη πορεία μέχρι τώρα στην καριέρα του . Είναι η πρώτη φορά που εργάζεται στον Πειραιά….

Η διοίκηση του  Ερμή Κορυδαλλού ευχαριστεί τον Κο Αντώνη Τσάτσο, ιδιοκτήτη των φούρνων “ΗΠΕΙΡΟΣ”, για το γεύμα που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και γιατί στέκεται αρωγός δίπλα στο σωματείο , σε όλη  την προσπάθεια…..

Πήραν εκδίκηση  οι Φίλαθλοι στο ακέραιο για την ήττα τους με 1-5 στον αγώνα με τον ΑΟΚ Φαλήρου στον πρώτο γύρο . Κι όταν λέμε στο ακέραιο εννοούμε  ακριβώς.  Όχι μόνο νίκησαν οι Φίλαθλοι  αλλά επικράτησαν και με το ίδιο σκορ.( 5-1!!!) .

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται …ισομερώς…

«Μια αγκαλιά για τον Γρηγόρη » . Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες  ενόψει του  αγώνα  που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και γίνεται για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Χιώτογλου που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ,αλλά και θέμα με την υγεία του

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου  στις 6μμ στο γήπεδο της Νίκαιας θα γίνει ο αγώνας και είναι χρέος όλων να βοηθήσουν την σημαντική αυτή προσπάθεια που γίνεται . Για τον ιερό αυτό σκοπό θ α αγωνιστούν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού , του Ιωνικού , της Δόξας Πειραιά καθώς και η Μικτή  της Ένωσης βετεράνων Πειραιά ….