Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα

Αγωνιστική απραξία αυτή την εβδομάδα λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας . Δεν γίνονται αγώνες πρωταθλημάτων σε καμία κατηγορία των Πειραϊκών πρωταθλημάτων καθώς και στις υποδομές. Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία  σε όλους αυτούς που ασχολούνται  με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο  να  περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με τις οικογένειες τους . Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!!…..

Και επειδή πολλοί ρωτούν  τι θα γίνει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου , να πούμε ότι θα έχει κανονικά αγωνιστική  για όλους….

Και μην ξεχνάτε . Την Τετάρτη στις 16.00 στο  γήπεδο Μοσχάτου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στην ΑΕ Μοσχάτου και τον Εθνικό ΟΦΠΦ. Ένα παιχνίδι  ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες , που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο ….

Δεν θα δώσουμε συνέχεια στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις κάρτες ελεύθερης εισόδου  και τα εισιτήρια διαρκείας που δεν ισχύουν στους ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου Πειραιά . Η διοίκηση της ΕΠΣΠ πήρε αυτή την απόφαση . Με το  σκεπτικό να έχουν οικονομική επιτυχία τα παιχνίδια αυτά. Συμφώνησαν και τα σωματεία . Αλλά και αυτοί που «θίγονται » από το μέτρο ( διαιτητές, παρατηρητές, προπονητές , παράγοντες  κ.α ) Κάποιοι το είδαν διαφορετικά  και εξέφρασαν την άποψη τους . Σεβαστή .

Κάποιοι άλλοι είχαν αντίρρηση  για το θέμα . «Έκανες ήρωα τον Τσιτούρα » μου είπαν!! . Το αντιπαρέρχομαι φυσικά . Βέβαια ο τελευταίος απάντησε μέσω facebook στον ταμία  της ΕΠΣΠ Γιάννη Σταματάτο  και παράλληλα ζήτησε να το αντιγράψουμε και να το μεταφέρουμε στο σάιτ .  Δεν θέλαμε να κουράσουμε τον κόσμο . Άλλωστε  οι περισσότεροι το είχαν διαβάσει  στη σελίδα του Βασίλη . Το πρόβλημα όμως είναι άλλο . Ο Τσιτούρας εκτός από παράγοντας και φίλαθλος είναι και μέλος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΠ . Άρα κάνει …αντιπολίτευση στον εαυτό του . Κράμερ εναντίον Κράμερ δηλαδή  . Μόνο που εδώ έχουμε Βασίλη Τσιτούρα και όχι ….Ντάστιν Χόφμαν …..

Ευτυχώς που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδος και μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε στα γήπεδα άτομα που είχαμε χρόνια να δούμε . Άτομα που είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές και μοιράζουν κάρτες τους από δω κι από κει. Αρκετοί από αυτούς πήγαν την Τετάρτη στον ημιτελικό του Κορυδαλλού πληρώνοντας μάλιστα και εισιτήριο 5€. Λίγο το έχεις αυτό κύριε Τσιτούρα;;;….

Ο ΑΟ  Κορυδαλλός είναι ένα σωματείο από αυτά που δουλεύουν οργανωμένα στις υποδομές τους . Με στόχο  λοιπόν την διαρκή επιμόρφωση του προπονητικού τιμ , ο σύλλογος επένδυσε ξανά σε ένα νέο σεμινάριο ψυχολογίας με θέμα «χτίζοντας αυτοπεποίθηση στο παιδί- αθλητή» το οποίο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία από τον κορυφαίο ψυχολόγο – επικοινωνιολόγο και επιστημονικό συνεργάτη της U.E.F.A στην Ελλάδα  κ. Αχιλλέα Υφαντίδη.Σημαντική ομολογουμένως κίνηση…..

Όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ θα λειτουργήσει Σχολή Επανεξέτασης Προπονητών  UEFA A, UEFA B, UEFA C στην ΕΠΣ Πειραιά το χρονικό διάστημα από 1η μέχρι 20 Απριλίου 2019 1-20/4/2019. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα στη διεύθυνση proponites@epo.gr έως τις 20/3/2019.

Ειδικά οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολές UEFA C από την έναρξη αυτών το 2013 μέχρι και 31.08.2017 και δεν έχουν ολοκληρώσει τις επανεξετάσεις τους, οφείλουν να συμμετάσχουν μέχρι και 30.06.2019 σε σχολές επανεξέτασης του εν λόγω διπλώματος που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα. Μετά το τέλος αυτής της ημερομηνίας, θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από το Convention 2015 (χρονικό περιθώριο δύο ετών για τις επανεξετάσεις). …

Οκτώ ποδοσφαιριστές της Α’ Πειραιά δεν έχουν λείψει ούτε λεπτό από τους 19 μέχρι αγώνες του πρωταθλήματος . Είναι οι Γιάννης Πούλιας του Δία Κορυδαλλού , ο γκολκίπερ του ΑΣ Ποντίων Χρήστος Ρόκος , ο Κώστας Καζιάνης της Κύπρου Κορυδαλλού , ο Γιάννης Κοκκινάκης του Παννεαπολικού , ο Άγγελος Μεϊμάρογλου της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ο Κυριάκος Μπόγρης της Ένωσης Α.Α. Ρέντη , ο Σωσίπατρος Παπαδάτος του Ατρομήτου Κερατσινίου και ο Μιχαήλ Ρικούνοβ της  Αστυπάλαιας Κορυδαλλού…..

Στον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας τρεις παίκτες  δεν έχουν λείψει ούτε λεπτό μέχρι τώρα  από τους αγώνες πρωταθλήματος . Και οι τρεις ανήκουν στην πρωτοπόρο Νίκη Ρέντη . Είναι ο Παναγιώτης Ξυραφόπουλος  καθώς και τα δυο αδέλφια Κερπάτσι. Ο 20χρονος Άντζελο και ο 17χρονος Ντέγιαν ….