Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Μεγάλος ημιτελικός σήμερα στις 16.30 στο Μοσχάτο.  ΑΕ Μοσχάτου εναντίον Εθνικού Πειραιά . Ένας ημιτελικός που  θα μπορούσε να ήταν  κάλλιστα και τελικός . Δυο πολύ σπουδαίες ομάδες σε ένα μεγάλο παιχνίδι . Οι γηπεδούχοι έχουν μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα όπου είναι πρώτοι και αήττητοι . Οι κυανόλευκοι που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  προέρχονται από ένα άτυχο αποτέλεσμα που στάθηκε αφορμή για  να αλλάξει ο προπονητής της ομάδας . Με τον Νίκο Γκουλή στον πάγκο του θα παραταχθεί σήμερα ο Εθνικός….

Ευχή μας είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια με νικητή ασφαλώς το ποδόσφαιρο. ….

Και μην ξεχνάτε . Τιμή εισιτηρίου σήμερα 5 ευρώ .. Για όλους ισχύει αυτό . Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Δεν θα έχουν ισχύοι κάρτες ελευθέρας εισόδου που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π., προπονητών κλπ,  φυσικά τα εισιτήρια διαρκείας των διαγωνιζόμενων σωματείων. Οι μόνες  κάρτες Ελευθέρας εισόδου που θα  ισχύουν θα είναι  οι δημοσιογραφικές……

Τον σημερινό ημιτελικό θα διευθύνει ο κορυφαίος διαιτητής Ηλίας Σπάθας με βοηθούς τους Χρήστο Κορώνα και Θανάση Φαγκρίδα . Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιώργος Μπαλαφούτης …

Τέλος ο Ηλίας Μπιτσικώκος από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Πειραιά . Και ξέρετε γιατί; Επειδή τραυματίστηκε σοβαρά  σε αγώνα παλαιμάχων με τη φανέλα της Δόξας!! Υπέστη ρήξη χιαστού και  θα υποβληθεί σε επέμβαση . Έτσι δεν είναι δυνατόν να προπονεί την ομάδα την οποία μάλιστα ευχαριστεί για τη συνεργασία . Από την πλευρά της η διοίκηση της Δόξας ευχαριστεί με τη σειρά της τον Μπιτσικώκο για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται ταχεία ανάρρωση . Ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του που θα είναι ο τέταρτος προπονητής για φέτος….

Και ξαφνικά προέκυψε  θέμα αρχαιρεσιών στην ΑΕ Μοσχάτου . Τουλάχιστον αυτό περνάει προς τα έξω . Γιατί για τους αρμοδίους είναι φυσιολογικό αφού θεωρείται  τακτική Γενική Συνέλευση μιας και η θητεία της διοίκησης είναι διετής . Κι όλα αυτά στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος .  Την προσεχή Δευτέρα 18  Μαρτίου στις 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου  είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. .Κι αν δεν υπάρξει απαρτία που θεωρείται και το πιθανότερο , θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα Τρίτη 19 /3 . Για να δούμε τι θα δούμε τελικά …..

Αυτό που γίνεται φέτος στην ομάδα της ΑΕ Μοσχάτου μας ξεπερνάει  και δείχνει το όμορφο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Χριστούγεννα  η διοίκηση μοίρασε γλυκά και δώρα στους παίκτες , την Τσικνοπέμπτη , έφαγαν σουβλάκια στο γήπεδο  , την Καθαρή Δευτέρα « αμόλησαν» αετό  στην προπόνηση. Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν και …παρέλαση την 25η Μαρτίου στο γήπεδο…..

Σαν χθες πριν από ένα χρόνο  γράφτηκε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Κυπέλλου Πειραιά . Και φυσικά η  πιο σπουδαία επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου . Ο ΑΟ Καραβάς νίκησε 1-0 τον ιστορικό Εθνικό και πρωταθλητή  Γ’ Εθνικής  στο Καραϊσκάκη στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά. Μέσα του facebook oαντιπρόεδρος του ΑΟ Καραβά Βαγγέλης Βρεκούσης   έκανε την παρακάτω όμορφη πρόταση: «Καλώ όλους όσους αγαπάνε τον ΑΟ Καραβά και βασικά όλους τους πρωταγωνιστές  αυτής της τεράστιας επιτυχίας να γεμίσουμε μέχρι και την Πέμπτη 14.3 τα προφίλ μας με φωτό και στιγμές που θα μείνουν για πάντα εδώ μέσα αναλλοίωτες θυμίζοντας όλους ότι όποιος πιστεύει στον Θεό και δουλεύει μπορεί να καταφέρνει τα πάντα……

Δεν έχει αγώνα πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας αυτή τη Δευτέρα . Το προγραμματισμένο  αρχικά  παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Πειραιά και την Ένωση Α.Α. Ρέντη  θα διεξαχθεί το Σάββατο , αφού την Δευτέρα 18/3 στο γήπεδο Νικαίας θα διεξαχθεί τουρνουά Παλαιμάχων για την οικονομική ενίσχυση του βετεράνου  ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Χιώτογλου….

Ένα πρόβλημα με την υγεία του πέρασε το προηγούμενο διάστημα  ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Νίκαιας και παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΠ Παντελής Αντωνίου . Νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα στο Τζάνειο Νοσοκομείο και πριν από λίγες μέρες πήρε εξιτήριο .Ο  Παντελής που είναι αγαπητός σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο , αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια  για το τεράστιο ενδιαφέρον τους, τον ιατρό Φώτη Κυραμαργιό , τον ακτινολόγο και παλαιό ποδοσφαιριστή Αλέξη Μπολοβίνο , όλο το ιατρικό επιτελείο και το νοσηλευτικό προσωπικό της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου  , τον νοσοκόμο  παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Βολωνάκη καθώς και όλους τους φίλους από   τον ποδοσφαιρικό Πειραιά που με κάθε τρόπο επικοινώνησαν μαζί του …..

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο καθηγητής διαιτησίας και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΠ Γιάννης Χασάπης μετά από ένα πρόβλημα που είχε με την καρδιά του . Ευτυχώς το ξεπέρασε και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να πάρει εξιτήριο . Ο Γιάννης ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου  για το  τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του….