Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Ο Εθνικός νίκησε μέσα στο Μοσχάτο  την πολύ δυνατή φέτος ΑΕΜ  και έκανε το μεγάλο βήμα για την συμμετοχή και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου  Πειραιά . Το χθεσινό  παιχνίδι συγκέντρωσε αρκετό κόσμο που  είδε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα σε αθλητικότατα πλαίσια χωρίς παρατράγουδα . Και φυσικά με την υποδειγματική διαιτησία του Ηλία Σπάθα που έβγαλε άνετα ένα μεγάλο παιχνίδι σφυρίζοντας όσο έπρεπε και όταν έπρεπε. Είναι χαρακτηριστικό ότι έδειξε  μια κίτρινη κάρτα όλη κι όλη στο παιχνίδι , κι αυτή στο 90’.

Ήταν η πρώτη ήττα της ΑΕ Μοσχάτου μέσα στο γήπεδο της φέτος , αλλά η δεύτερη στο Κύπελλο αφού είχε χάσει και από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα  στον επαναληπτικό , στον προηγούμενο γύρο ….

Όσον αφορά τον Εθνικό , έκανε πολύ καλή εμφάνιση με τον Νίκο Γκουλή για πρώτη φορά στον πάγκο του .

Σίγουρα οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο πλέον στον επαναληπτικό  για τον τελικό  όπως και ο Ερμής Κορυδαλλού απέναντι στην ΑΕ Περάματος μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα . Όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται  και κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει αποτελέσματα ….

Είναι πολύ όμορφα τα κείμενα που ανεβάζει συχνά η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Κυρίως περνάει μηνύματα για τους παίκτες της . Το τελευταίο που ανέβασε στο διαδίκτυο είναι : «πλέον το πρωτάθλημα είναι στην ποιο κρίσιμη καμπή του και στην τελική ευθεία και όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και τελικοί για την ομάδα μας που δουλεύει σκληρά και σοβαρά ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο από όλα τα παιχνίδια την νίκη και τους βαθμούς.»…..

Μεγάλη κινητοποίηση έχει ξεκινήσει για τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Νίκαιας . Έναν αγώνα που γίνεται για την ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Χιώτογλου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με την  υγεία του , αλλά και οικονομικά προβλήματα . Θα αγωνιστούν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, του Ιωνικού , της Δόξας Πειραιά καθώς και η Μικτή  ομάδα της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά . Είναι χρέος όλων να βοηθήσουμε αυτό το παλικάρι που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο…..

Η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας  ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ του Δήμου Σαλαμίνας  Κο Γεράσιμο Δραγουμάνοβιτς για την στήριξη του προς τον σύλλογο  με την επίλυση καθημερινών γηπεδικών προβλημάτων  καθώς επίσης  και την στήριξη του στο θέμα των μετακινήσεων ……

Ο ΑΟ Καραβάς και τα Αστέρια Δραπετσώνας από την Α’ Κατηγορία , ο Αστέρας Κερατσινίου από την Β’ και η ΑΕ Χατζηκυριακείου από την Γ’ είναι οι ομάδες που δεν έχουν φέρει ισοπαλία ακόμα στο πρωτάθλημα …..

Ο Αργοναύτης ακόμα δεν έχει γνωρίσει στο γήπεδο τι σημαίνει νίκη , όπως και ο Προφήτης Ηλίας που σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει δυο χρόνια χωρίς να κερδίσει σε παιχνίδι….

Μια σημαντική κίνηση από τον Εκπαιδευτικό όμιλο ΟΜΗΡΟ  του Πειραιά .προς τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά . Στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων , προσφέρει μια υποτροφία στο ΙΕΚ ,διετούς φοίτησης σε  παιδιά μελών του Συνδέσμου καθώς και επιδότηση διδάκτρων 50% στα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους

για την περίοδο εγγραφών του Οκτωβρίου  2019   δίνοντας έτσι  την ευκαιρία στους νέους να αποκτήσουν κρατική πιστοποίηση και επαγγελματική κατάρτιση σε  τομέα εκπαίδευσης της επιλογής τους.

Από την πλευρά του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά δια του προέδρου του Τάκη Φωστηρόπουλου ευχαρίστησε την διευθύντρια  του Εκπαιδευτικού Ομίλου  ΟΜΗΡΟΣ στον Πειραιά ( Αλκιβιάδου 122 ) κυρία Δέσποινα Αναγνωστοπούλου για την σπουδαία αυτή προσφορά  του…..