Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα

«Είναι δυνατόν ο  κορυφαίος Έλληνας διαιτητής να διευθύνει μόνο παιχνίδια  τοπικών πρωταθλημάτων ; Το ερώτημα  αυτό έκανε ο  γνωστός προπονητής  και μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Γιώργος Κωττάκης με αφορμή το γεγονός ότι ο Ηλίας Σπάθας διαιτήτευσε τον ημιτελικό αγώνα  για το Κύπελλο Πειραιά, ανάμεσα στην ΑΕ Μοσχάτου και τον Εθνικό .

Βέβαια την ίδια απορία με τον  έμπειρο τεχνικό έχει όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς και όχι μόνο. Ο Βασίλης Τσιτούρας έκανε μια πρόταση μέσω Facebook :« Όταν ορίζεται σε αγώνες ο Σπάθας , καλό θα είναι οι διαιτητές της ΕΠΣΠ να βρίσκονται στο γήπεδο. Δωρεάν σεμινάρια»..Είναι κρίμα ο Ηλίας να μην σφυρίζει στην Σούπερ Λίγκα  αλλά και στην Ευρώπη , εξαιτίας κάποιων  ανόητων σκοπιμοτήτων για να μην χρησιμοποιήσω μια χειρότερη έκφραση.»….

Πειραιώτικα *Δεν προέκυψε  ξαφνικά  θέμα αρχαιρεσιών στην ΑΕ Μοσχάτου , όπως γράφτηκε προχθές   ή μάλλον  έτσι το κατάλαβαν κάποιοι .Γιατί όσοι είναι μέσα στην ομάδα ξέρουν . Να διευκρινίσουμε λοιπόν ότι έπρεπε να γίνει αυτή την χρονική στιγμή η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου αφού  η θητεία της διοίκησης είναι διετής . Διαφορετικά υπήρξε περίπτωση να κηρυχθεί έκπτωτη , αν παρατεινόταν η θητεία του Δ.Σ.

Κι όλα αυτά επειδή τον Μάρτιο του 2017 η προηγούμενη διοίκηση   υπέβαλε την παραίτηση της .  Τότε λοιπόν ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου ο Στέφανος Φαναρίτης και  οι συνεργάτες  του . Η θητεία τους λοιπόν λήγει σε λίγες ημέρες .  Απλά πράγματα .  Την προσεχή Δευτέρα 18  Μαρτίου λοιπόν στις 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου  είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. .Κι αν δεν υπάρξει απαρτία που θεωρείται και το πιθανότερο , θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα Τρίτη 19 /3 ……

*Ο Πάρης Παπαϊωάννου είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας Πειραιά και αντικαταστάτης του Αντώνη Μπιτσικώκου που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.  Ο Πάρης είναι ουσιαστική η καλύτερη  λύση για τον σύλλογο αυτή την χρονική περίοδο. Εκτός από το γεγονός ότι η Δόξα ανήκει στην οικογένεια του, είναι  ένας ιδιαίτερα καταρτισμένος προπονητής που   γνωρίζει όσο  κανείς άλλος την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα….

Πειραιώτικα  *Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υπευθύνων   για τον φιλανθρωπικό αγώνα  που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου στο γήπεδο Νίκαιας για την ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή  Γρηγόρη Χιώτογλου που αντιμετωπίζει προβλήματα. Θα αγωνιστούν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού  , της Δόξας Πειραιά και η Μικτή Παλαιμάχων .

Το παρών έδωσαν από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού οι Γιάννης Γκαϊτατζής και Αντώνης Γλύκας, από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά οι Κανέλλος Τσίρμπας , Σταύρος Μπάκας και Βίκυ Νικολάκου ενώ τους βετεράνους της Δόξας εκπροσώπησαν  ο Γιώργος Γκαμάνης και ο Μιχάλης Πρίντεζης ενώ ήταν εκεί και ο Γρηγόρης Χιώτογλου .

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα παίξουν από ένα ημίχρονο 30 λεπτών με την Μικτή Παλαιμάχων και την Δόξα Πειραιά . Οι βετεράνοι του Ιωνικού δεν θα λάβουν μέρος τελικά  . Όλοι μαζί λοιπόν μια αγκαλιά για τον Γρηγόρη….

Πειραιώτικα *Στο πνεύμα του Πάσχα η κλήρωση που διοργανώνει η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά . Για την οικονομική ενίσχυση  του συλλόγου θα κληρωθούν 5 αρνιά και 5 κοκορέτσια .

Τιμή κάθε λαχνού  είναι 2 ευρώ . Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου στο γήπεδο Σαλαμίνας  , στον τελευταίο αγώνα της ομάδας για το πρωτάθλημα  με τα Αστέρια Δραπετσώνας .

Η διοίκηση του Αίαντα καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή που γίνεται για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply