Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αλλαγή έγινε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας . Η Χαραυγή γνώρισε την  ήττα από την Αμφιάλη στις Σιταποθήκες και παράλληλα «κατρακύλησε » από την κορυφή στην οποία βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Ερμής Κορυδαλλού που ατενίζει με αισιοδοξία πλέον το μέλλον. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από δυο αγωνιστικές η Χαραυγή ήταν μπροστά με τρεις βαθμούς. Στα δυο τελευταία παιχνίδια όμως μάζεψε μόλις ένα βαθμό ενώ αντίθετα ο Ερμής είχε δυο στις δυο νίκες …..

Χθες πάντως οι Κορυδαλλιώτες λαχτάρησαν . Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Ίκαρο  Καλλιθέας 0-2  στο 52’ και το γύρισαν σε 4-2 στο τέλος με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι . Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται . Το ίδιο περίπου είχε γίνει και πέρυσι . Ο Ίκαρος προηγείτο μέχρι το 89’ με 2-3 , αλλά ο Ερμής με τέρματα στο 91’  του  Γιαννακόπουλου και πάλι και του Σάμιου στο 93’  πήρε τη νίκη …

Και αυτή την αγωνιστική  δεν έλειψαν δυστυχώς  τα επεισόδια.  Επίθεση με γροθιά στο πρόσωπο  δέχτηκε από άγνωστο(:) ο βοηθός Ηλίας Κοτζαμανίδης μετά τη λήξη του αγώνα ΑΟΑΔ και Νέων Δραπετσώνας 0-1 κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια .Και δω αρχίζουν τα μυστήρια. Ο «δράστης» σύμφωνα με τις περιγραφές που αναφέρονται στο φύλλο αγώνα συστήθηκε σαν αντιπρόεδρος του ΑΟΑΔ ήταν γύρω στα 40 με 50,  εύσωμος με κοντό μαλλί, μούσια και τατουάζ στο αριστερό του χέρι. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΑΟΑΔ Νίκος Κανακάκης που προσπάθησε να ηρεμήσει , όσο γινόταν την κατάσταση ,  δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο πρόσωπο. Και  βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος …μποξέρ , υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσει . Δεν θα την γλυτώσει όμως το σωματείο που αναμένεται να τιμωρηθεί. Και το ερώτημα που τίθεται είναι . Γιατί την κακή συμπεριφορά κάποιου ή κάποιων να την πληρώσει το σωματείο; Το οποίο σημειωτέον  είναι σωματείο υπόδειγμα που ειδικά τα τελευταία χρόνια με τα παιδιά που έχουν αναλάβει τη διοίκηση δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα…..

Βέβαια χωρίς να δικαιολογήσω την απαράδεκτη αυτή στάση θα πρέπει να αναφέρουμε την δήλωση που έκανε ο τεχνικός των Νέων Δραπετσώνας Μανώλης Πράσινος , της αντίπαλης του ΑΟΑΔ ομάδας . Ο οποίος τόνισε πως από την μεριά του πάγκου που καθόταν είδε πως πέρασε η μπάλα την γραμμή και κακώς ακυρώθηκε το γκολ που θα ισοφάριζε η ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Δήλωση που αποδεικνύει το ήθος και την ποιότητα του εκλεκτού προπονητή….

Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε η ΑΕ Μοσχάτου που συνέτριψε  με 7-0 την πολύ καλή φέτος Χαλκηδόνα . Έτσι οι «πράσινοι »  πάνε «τρένο» στο πρωτάθλημα , πρώτοι και αήττητοι έχοντας σημειώσει 80 τέρματα σε 20 αγώνες . Σημαντικό ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο η ΑΕΜ πετυχαίνει 4 γκολ σε κάθε παιχνίδι . Απομένουν 6 αγώνες . Προλαβαίνει να κάνει κατοστάρα ;;;. Παρεμπιπτόντως να πούμε ότι σήμερα στις 7μμ στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση  της ΑΕ Μοσχάτου με κύριο θέμα της αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ…..

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕ Αίγινας μέσα στις Σιταποθήκες . Νίκη ανόδου θα την λέγαμε καλύτερα . Όμως ο Άρης Αμφιάλης έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Μπεσίρη την οποία ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Κώτος χαρακτήρισε «παραφωνία»  και πρόσθεσε: «Τέτοιες διαιτησίες αδικούν κατάφωρα Σωματεία όπως το δικό μας που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους. Τέτοιοι διαιτητές που δε σέβονται την ιστορία της ομάδας μας, δε σέβονται ούτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που ιδρώνουν μέσα στα γήπεδα αλλά ούτε και των παραγόντων που ματώνουν οικονομικά για να διατηρηθούν όλα αυτά τα Σωματεία στη κατηγορία. Είναι αυτονόητο ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής αλλά και όσοι διαιτητές προκαλούν τους ποδοσφαιριστές με του τέτοιου είδους αποφάσεις, είναι ανεπιθύμητοι για εμάς.»
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό . Τρία παιχνίδια διαιτήτευσε το Σαββατοκύριακο ο Μιχάλης Φιλακούρης . Έτσι πήρε τον τίτλο του …Σούπερμαν αυτής της εβδομάδας. Κι αυτό επειδή αντικατέστησε τον διαιτητή Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου ο οπόιος είχε ορισθεί σε δυο αγώνες αλλά τραυματίστηκε και δεν έπαιξε . Το εκπληκτικό όμως δεν είναι αυτό. Ο Φιλακούρης  σφύριξε τα τρία από τα επτά παιχνίδια του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας !!! Το Σάββατο τον αγώνα Δόξας Πειραιά – Ένωσης Α.Α. Ρέντη . Την Κυριακή το πρωί στις 11.30 το παιχνίδι Καραβά – Κύπρου Κορυδαλλού στο Ρέντη  για να φύγει μετά και να πάει στο Πέραμα όπου στις 16.00 διαιτήτευε τον αγώνα ΑΕ Περάματος- Αστυπάλαιας Κορυδαλλού……