Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα

Ο επαναληπτικός ημιτελικός αγώνας  ανάμεσα στην ΑΕ Περάματος και τον Ερμή Κορυδαλλού διεξάγεται σήμερα στις 15.45 στο γήπεδο Περάματος .  Οι  φιλοξενούμενοι πάνε για να υπερασπιστούν το 2-0 του πρώτου αγώνα , ένα σκορ που τους δίνει σίγουρα προβάδισμα . Όμως και οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ . Προβλέπεται λοιπόν μια συναρπαστική αναμέτρηση .

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο  Κοσμάς Ιωαννίδης με βοηθούς τους  Νικόλαο Μητάκο – Χρήστο Παρισσόπουλο , ενώ 4ος διαιτητής  ορίσθηκε ο Κώστας Δαμιανάκης. Παρατηρητές αγώνα θα είναι οι Γρηγόρης Αποστολόπουλος και Στέλιος Ξενάκης .Και για το σημερινό παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα του Κυπέλλου θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ. H Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει ότιδεν θα έχουν ισχύ οι κάρτες ελευθέρας εισόδου που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π., προπονητών κλπ και  φυσικά τα εισιτήρια διαρκείας των διαγωνιζόμενων σωματείων. Οι μόνες  κάρτες Ελευθέρας εισόδου που θα  ισχύουν θα είναι  οι δημοσιογραφικές……

Η διοίκηση του Ερμή  έχει να ναυλώσει δωρεάν πούλμαν για την μεταφορά τη Ακαδημίας και των φιλάθλων της ομάδας , που θα αναχωρήσουν από την οδό Γρηγόρη Λαμπράκη, μπροστά από το Δημαρχείο Κορυδαλλού…..

Έγινε πολύς θόρυβος  σχετικά με το γκολ που δεν μέτρησε στον αγώνα ΑΟΑΔ – Νέων Δραπετσώνας. Και φυσικά σχολιάστηκε ιδιαίτερα , πέρα από την γροθιά στον βοηθό Ηλία Κοτζαμανίδη , η δήλωση του προπονητή  των νικητών Μανώλη Πράσινου , ότι το γκολ  της αντίπαλης ομάδας έπρεπε να μετρήσει , αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή . Και δω τίθεται το ερώτημα . Πως το είδε ο Πράσινος από τόσο μακριά και δεν το είδε ο βοηθός, ο οποίος είναι ιδιαιτέρα έμπειρος και άμεμπτος . Ήθος λοιπόν, ειλικρίνεια ή κάτι άλλο ;  Ο προπονητής των Νέων πάντως  είναι από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο  και μάλιστα το είπε και στους διαιτητές μετά τον αγώνα. Από την στιγμή πάντως που δεν υπάρχει βίντεο ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει….

Τον «στόλισε » για τα καλά  στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής  Μπεσίρης τον προπονητή του Άρη Αμφιάλης Βαγγέλη Κώτο  που έκανε και δηλώσεις κατά της διαιτησίας αμέσως μετά τον αγώνα. Η ποινή που επιβλήθηκε στον έμπειρο τεχνικό είναι 4 αγωνιστικές και χρηματική ποινή 40 ευρώ . …

Στα δυο τελευταία παιχνίδια  του ο Αστέρας Νίκαιας τίμησε δυο ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο Πειραϊκό αλλά και Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.  Τον Λάμπρο Χανιώτη που φέτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Περάματος  και τον Γιώργο Μελαμπιανάκη που τώρα παίζει στον  Φαληρικό. Γιατί ο Αστέρας ξέρει να τιμά και να ξεχωρίσει παιδιά που έχουν προσφέρει. Την Κυριακή  πριν από το παιχνίδι θα βραβεύσει τον προπονητή των Νέων Ευγενείας Δημήτρη Αλειφεράκη για την μεγάλη προσφορά του .Πάντως όποτε τιμούν αντίπαλο οι Νικαιώτες μετά κερδίζουν το παιχνίδι. Λέτε να επαναληφθεί αυτό ;;;.

Μέχρι και σήμερα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι προπονητές να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα στη διεύθυνση proponites@epo.gr  για την εγγραφή τους στη Σχολής Επανεξέτασης Προπονητών UEFA A, UEFA B, UEFA C που θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΣ Πειραιά το χρονικό διάστημα 1-20/4/2019.

Ειδικά οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολές UEFA C από την έναρξη αυτών (2013) μέχρι και 31.08.2017 και δεν έχουν ολοκληρώσει τις επανεξετάσεις τους, οφείλουν να συμμετάσχουν μέχρι και 30.06.2019 σε σχολές επανεξέτασης του εν λόγω διπλώματος που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα. Μετά το τέλος αυτής της ημερομηνίας, θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από το Convention 2015 (χρονικό περιθώριο δύο ετών για τις επανεξετάσεις). 

Δεν πάει καθόλου καλά η Ένωση Α.Α. Ρέντη που μετά τη νίκη του Παννεαπολικού επί της Αναγέννησης  Μοσχάτου δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό . Και αν  αναρωτιέστε γιατί η ομάδα βρίσκεται φέτος αυτή τη στιγμή  σε αυτή την κατάσταση να πούμε ότι πέρα από τα διοικητικά προβλήματα , όπου τα περισσότερα στελέχη έχουν «εξαφανιστεί» οι Ρεντιώτες στον τελευταίο τους αγώνα κατέβηκαν όλοι κι όλοι 12 παίκτες .Κρίμα….

Στον αγώνα Θύελλας Μοσχάτου – ΑΕ Θύελλας  Αχιλλέα Κορυδαλλού οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν χωρίς αναπληρωματικούς τερματοφύλακες . Τυχαίο ; Πιθανόν . Αλλά στην συγκεκριμένη θέση φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα σε πολλές ομάδες ….