Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Για πρώτη φορά η  ΕΠΣ Πειραιά ανακοίνωσε  τους διαιτητές και τους παρατηρητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου , από το απόγευμα της Πέμπτης αντί για  το πρωί της Παρασκευής. Με μια διαφορά . Δεν όρισε σε τρεις αγώνες . Για τους γνωστούς λόγους. Επειδή κάποια σωματεία οφείλουν χρήματα στην Ένωση . Λογικά θα γίνει σήμερα  η εξόφληση ή τουλάχιστον  ένας διακανονισμός ώστε να ορισθούν διαιτητές  στους αγώνες τους….

Έλαβα μια ανακοίνωση χθες βράδυ από την διοίκηση του Παντζιτζιφιακού . Προσωπικά αναφέρεται σε μένα , αλλά μιλά και για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Αστέρα Κερατσινίου και βασικά για το απωθημένο ενός  πρώην ποδοσφαιριστή  της ομάδας .Χαρακτηριστικά η επιστολή αναφέρει :

«Καλησπέρα Αντώνη, Η διοίκηση του ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΥ νιώθει την ανάγκη να σε ευχαριστήσει για την στάση που κράτησες αποκαθιστώντας την αλήθεια αξιολογώντας τις πληροφορίες που δεχόσουν για το συμβάν μετά την ευφάνταστη έκθεση του διαιτητή στο φύλλο αγώνα με εμπλοκή αθλητών της ομάδας μας (και με μπουφάν που δεν έχουμε) όταν ακόμα και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ δεν μας κατηγόρησε για συμμετοχή στην ανακοίνωσή του.

Ως σωματείο που αγωνίζεται εντός του αγωνιστικού χώρου (αποφεύγοντας να επιρρίπτει αλλού ευθύνες για τις αδυναμίες ή τα λάθη του) και όχι εκτός γηπέδου με δηλώσεις και κριτικές ή χαρακτηρισμούς κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ εκφράζουμε την συμπάθειά μας καθώς με την ανάρτηση σου σχετικά με την αυστηρότητα της ποινής που μας επιβλήθηκε από την ΕΠΣΠ (που δεν πρέπει να έλαβε καν υπόψιν την απολογία μας) ήταν σαν να ήσουν ένας από εμάς που εξέφραζε το παράπονο για το άδικο της ποινής.

Σίγουρα περιμέναμε να επικυρωθεί ο αγώνας στην φιλοξενούμενη ομάδα και να έχουμε κάποιο χρηματικό πρόστιμο αλλά πιστεύαμε ότι δεν θα είχαμε επιπλέον αφαίρεση βαθμών και η επιτροπή θα έκρινε πιο αντικειμενικά λαμβάνοντας υπόψιν της την απουσία συμμετοχής αθλητών μας στα επεισόδια που προκλήθηκαν από την αιφνιδιαστική επίθεση για την ικανοποίηση ενός απωθημένου πρώην ποδοσφαιριστή μας προς τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας. Σου ευχόμαστε δύναμη και καλή συνέχεια στην ενημέρωση των αγωνιστικών δρώμενων του Πειραιά. Φιλικά Η Διοίκηση του ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΥ»…….

Παραιτήθηκε από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Νικολόπουλος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Με δήλωση του ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία και εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα και να επιτύχει τους στόχους της …..

Δεν θα βραβεύσει τώρα τον Δημήτρη Αλειφεράκη η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας ,αλλά όταν περάσουν οι Νέοι Ευγενείας στα playoff. Κάθε πράγμα στον καιρό του …

Με ανακοίνωση της η οικογένεια της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  ένας σύλλογος που εκπέμπει υγεία τα τελευταία χρόνια , συγχαίρει  τον Ερμή   για την επιτυχία του και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά και του εύχεται κάθε επιτυχία.Σχολιάζοντας την ανακοίνωση αυτή ο πρόεδρος του Ερμή Κώστας Πρέκας απάντησε  : «

Με την πορεία σας και την ανακοίνωση σας προάγετε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο ερασιτεχνικός αθλητισμός του πειραια .. ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια και σας θελουμε κοντα μας γιατι ολοι μαζι μπορουμε τα καλυτερα !!!!!

Σύγχρονος Άτλας ο Χρήστος Σωπιάδης κατά  τους υπευθύνους του Αστέρα Νίκαιας ( Λέγε με Άγγελο ) . Ο άνθρωπος που έρχεται από τον πάγκο δηλαδή. Διαβάστε την απολαυστική ανάρτηση  του συλλόγου :«Σηκώνει στις πλάτες του τον Αστέρα Σαν άλλος Άτλαντας, ο Χρήστος Σωπιάδης, έχει πάρει στις πλάτες του τον Αστέρα Νίκαιας εδώ και 2 αγωνιστικές και με τα 4 τέρματα που έχει πετύχει (έφτασε τα 9 φέτος θυμίζοντας ξανά το τανκ του παρελθόντος) τον οδηγεί σε νίκες χρυσάφι που τον εδραιώνουν στις θέσεις για τα play off.

Μετά τα 2 γκολ που είχε πετύχει μπαίνοντας αλλαγή στο 69′ με τον Ολυμπιακό Περάματος, κατάφερε με την είσοδο του στο 46′ να σκοράρει άλλα 2 απέναντι στον Φαληρικό για το τελικό 2-0 που κράτησε τον Αστέρα στην 4η θέση απομακρύνοντας τον 5 βαθμούς από τον 5ο Πειραϊκό. Φαίνεται ότι μετά τον Φέργκιουνσον που είχε τον Σόλσκιερ να σκοράρει κάθε φορά που έμπαινε αλλαγή, ο Σκανάτοβιτς έχει βρει τον Σωπιάδη με τον ίδιο ρόλο!»….

Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Βλαχάκος. Δεν ήταν απλά ο λογιστής των γραφείων της ΕΠΣΠ. Ήταν ένας σπάνιος οικογενειάρχης και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Που ήταν πάντα κοντά στα σωματεία και κοντά στους παράγοντες . Που εξυπηρετούσε όλους με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη . Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ . Γιατί τον αγαπούσαν όλοι. Σε ευχαριστούμε για όλα καλέ μου φίλε.  Και να ξέρεις κάτι . Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάμε . Και σένα δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε ποτέ…