Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Δεν υπήρξαν αλλαγές στην κορυφή των δυο ομίλων της Α’ Κατηγορίας . Στον 1ο όμιλο ο Ερμής διατήρησε την διαφορά των δύο βαθμών από την Χαραυγή που επέστρεψε στις νίκες. Ακολουθεί ο Αίας σταθερά τρίτος με έξι νίκες και μια ισοπαλία στους επτά τελευταίους αγώνες . Θα σταθούμε ιδιαίτερα στην Ελλάδα Ποντίων που από την αρχή του 2ου γύρου έχει μια πολύ καλή πορεία . Σε οκτώ παιχνίδια μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία. Σίγουρα η παρουσία του ικανότατου Μιχάλη Γρίμπιλα στον πάγκο έχει επιδράσει θετικά στην ομάδα που φαίνεται να ξεπερνάει τα σοβαρά προβλήματα της . Μια ομάδα με τον πρόεδρο Κώστα Φούντα και ελάχιστα ακόμα άτομα να παλεύουν και να καταφέρνουν το ακατόρθωτο…

Στον 2ο όμιλο η ΑΕ Μοσχάτου το …βιολί της. Η ομάδα του Νίκου Κούστα συνεχίζει την αήττητη πορεία της επικρατώντας της αξιόμαχης Αναγέννησης Μοσχάτου με 3-0 φτάνοντας τα 87 γκολ στην επίθεση ενώ έχει δεχτεί μόλις 4 τέρματα….

Αύριο στις 19.00 η Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΠ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στα γραφεία της Ένωσης με τους εκπροσώπους των σωματείων προκειμένου να συζητήσουν για το πρωτάθλημα Κ-12 που θα ξεκινήσει . Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη….

Με έκπληξη είδαν όλοι τον πρόεδρο της Κύπρου Κορυδαλλού Σάκη Τσαμούρη αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παννεαπολικό να ωρύεται , βρίζοντας και να κινείται απειλητικά κατά του διαιτητή Γιώργου Μπαλαχούτη . Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο Σάκης όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . «Αγανάκτησα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να συγκρατηθώ . » μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε , αμέσως μετά το παιχνίδι και πρόσθεσε : « Δεν είναι δυνατόν να μην αποβάλλεται ποδοσφαιριστής των αντιπάλων μας για χτύπημα εκτός φάσης σε ποδοσφαιριστή μας που έγινε μπροστά τα μάτια του επόπτη.. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπει ο διαιτητής
πολύ σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας και τις συνεχείς καθυστερήσεις. Δεν είναι δυνατόν να έχει διακοπεί τα παιχνίδι για πέντε λεπτά στην φάση που δεν αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παννεαπολικού , να έχουν γίνει όλες οι αλλαγές και ο Μπαλαχούτης να κρατάει μόνο τρία λεπτά όλα κι όλα καθυστέρηση .Όλα αυτά με ανάγκασαν να παραφερθώ , κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα μου.»….

Με την ευκαιρία να πούμε ότι το Σάκης βγαίνει από τον Διονύσης. Θα μου πείτε δικαιολογημένα ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Κι όμως έχει . Γιατί ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι του επιτέθηκε και τον έβρισε ο πρόεδρος της Κύπρου ….Αθανάσιος Τσαμούρης!!! Να δούμε λοιπόν τώρα ποιος θα τιμωρηθεί. Ο Διονύσης ή ο …Θανάσης ;….

Με αρκετούς μικρής ηλικίας ποδοσφαιριστές αγωνίστηκε ο Ατρόμητος Κερατσινίου απέναντι στον ΑΟ Καραβά . Και αυτό είναι τα όφελος από την εμφάνιση της ομάδας παρόλο ότι ηττήθηκε . Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο κιόλα πεντάλεπτο τραυματίστηκε στο χέρι ( του γύρισε το δάκτυλο) ο γκολκίπερ και προπονητής της ομάδας Κώστας Μπαλαφούτης . Παρά τους δυνατούς πόνους δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει . Ο 39χρονος πορτιέρο με τον αδαμάντινο χαρακτήρα « έσφιξε τα δόντια » και συνέχισε το παιχνίδι για να δώσει το καλό παράδειγμα στα νέα παιδιά . Και κράτησε μέχρι το τέλος ….

Εκεί στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού λένε πάντα την πραγματικότητα . Δεν έχουν μάθει να χαϊδεύουν αυτιά . Οι άνθρωποι είναι προσγειωμένοι . Διαβάστε την ανακοίνωση μετά την ήττα από τον Δία Κορυδαλλού και θα καταλάβετε:

«Και τώρα ήρθαν τα δύσκολα….Αγνώριστη η ομάδα μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος… Η ομάδα μας ,οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει άμεσα να αλλάξουν εικόνα γιατί αλλιώς η ομάδα θα μπει σε περιπέτειες…Αν δεν τρέξεις δεν τα δώσεις όλα μέσα στο γήπεδο δεν κερδίζετε τίποτα στο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δία για την νίκη της. Συγχαρητήρια και στην διαιτητική 3αδα. Εμείς συνεχίζουμε… πρέπει πλέον τώρα άμεσα στους 5 τελικούς που έμειναν να δώσουμε κ με το παραπάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο το 101% για να καταφέρει η ομάδα αυτό που θέλει αυτή την στιγμή. Ακόμα είναι στο χέρι μας να αλλάξει η κατάσταση… αρκεί να ματώνουμε μέσα στο γήπεδο για την νίκη… πάθος….σοβαρότητα… θέληση… πείσμα… αγωνιστικότητα.»