Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ο Εθνικός λοιπόν στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά αφού νίκησε και στον δεύτερο αγώνα την ΑΕ Μοσχάτου με το ίδιο σκορ ( 2-1) . Όμως αυτή τη φορά οι ηττημένοι κέρδισαν τις εντυπώσεις αφού έπαιξαν καλή μπάλα και στάθηκαν άτυχοι .

Εθνικός – Ερμής λοιπόν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού  . Τα προγνωστικά λοιπόν επιβεβαιώθηκαν . Οι δυο ομάδες προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό με νίκες και στα δύο παιχνίδια….

«Έδρασε » πάλι το στοίχημα  και στον χθεσινό ημιτελικό  Εθνικού – ΑΕ Μοσχάτου . Εταιρεία στοιχημάτων έπαιζε  το παιχνίδι κι ενώ το σκορ ήταν 1-1  ως εξής : Τον άσο  1,88,την ισοπαλία  2.95 και το διπλό 4 ,70 . όσον αφορά  την πρόκριση  , εκείνη τη στιγμή  στην πρόκριση του Εθνικού έδινε  1,10 και της ΑΕ Μοσχάτου 5,80

Μεγάλη επιτυχία για την Μικτή Παίδων  ( Κ-14)  της ΕΠΣ Πειραιά που νίκησε  χθες στην  Βάρη την αντίστοιχη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου πιο εύκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 3-2   και προχώρησε στην προημιτελική φάση του  πρωταθλήματος  προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ  .

Μια τεράστια επιτυχία για την οποία συνέβαλλαν πολλοί. Συγχαρητήρια  λοιπόν στον Θεολόγο Ρενιέρη  τους συνεργάτες του Γιάννη Πάντο, Βασίλη Πατινιώτη  , Θανάση Ρούσσαλη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές  που έδωσαν και την ψυχή τους για να φτάσουν εδώ την ομάδα . Και φυσικά στην Επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣΠ  τον πρόεδρο Απόστολο Μαρούλη , τα μέλη Σταύρο Μορφόπουλο , Νίκο Χοχλάκη καθώς και τους Γιάννη Κανελλόπουλο, Παντελή Τρουμπούνα και τον Χρήστο Μπουλούση για την μεγάλη προσφορά τους….

Σήμερα στις 11.00 στα γραφεία της  ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Προημιτελικής φάσης. ….

Με το« κεφάλι ψηλά»  αποκλείστηκε από το Κύπελλο Πειραιά η ΑΕ Μοσχάτου  . Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές και ο Νίκος Κούστας γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας . Χαρακτηριστικά ο ηγέτης της ομάδας Στέφανος Φαναρίτης έγραψε στο facebook :

Απανταχού “Μάγκες” της ΑΕΜ, από όποιο μετερίζι…. ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, φροντιστές, προπονητές, γονείς και διοίκηση η περίοδος αμφισβήτησης τελείωσε…

ΕΝΑ ΈΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ…”Η λύπη κοιτάζει πίσω. Ο φόβος κοιτάζει τριγύρω. Η πίστη κοιτάζει ψηλά….”

Να το καταλάβετε και να το θυμάστε, και στο τέλος θα κάνουμε και το ταμείο….Και το “τέλος” δεν είναι χρονικός προσδιορισμός είναι ακραίο συναίσθημα… και θα έχει ΧΑΡΑ…
Τα καλύτερα έρχονται…»

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των Πειραϊκών πρωταθλημάτων τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά». Έτσι μετά και την  ερχόμενη 22η αγωνιστική  των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας θα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας  οπότε όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα υπάρχει ευθυγράμμιση  των αγώνων  των ομάδων που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Συνεπώς η Επιτροπή Πρωταθλήματος  δεν θα δέχεται  αιτήματα σε ότι αφορά την διεξαγωγή αγώνων( ημέρα και ώρα) ….

Πέρα από σπουδαίος  επιθετικός ο Χρήστος Σωπιάδης  είναι και ένα σπάνιο παιδί . Γράψαμε χθες για την κίνηση του να συγχαρεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από μια απόκρουση του σε σουτ που  έκανε ο ίδιος .

«Το ποδόσφαιρο κύριε Αντώνη  το βλέπουμε όπως το είπατε και εσείς γιορτή! Σεβασμός σε όλους αντιπάλους και μη » μου είπε ο Χρήστος που εκτιμά απόλυτα και έμπρακτα την προσπάθεια των συμπαικτών του . Ο επιθετικός του Αστέρα Νίκαιας στους οκτώ τελευταίους αγώνες έχει σημειώσει 9  γκολ. Και εδώ δείχνει την ποιότητα του . Αναφέρει  και ευγνωμονεί τον συμπαίκτη του Μαλντίν Λαλάι . «Χωρίς αυτόν δεν θα είχα φτάσει τα 10 γκολ.. Όχι μόνο με τις ασίστ του αλλά γενικά με την συνεργασία μας! »δήλωσε ο Χρήστος Σωπιάδης. Συγχαρητήρια ….

Σημαδιακό . Την ημέρα που συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο υπεύθυνος του λογιστηρίου της ΕΠΣΠ Βασίλης Βλαχάκος , η νύφη του Παναγιώτα , σύζυγος του γιου του Αντώνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι . Είναι φανερό ότι από κει ψηλά η ψυχή του Βασίλη χαιρόταν   ανακουφισμένη. Αφού η μέρα πένθους , με την γέννηση του εγγονού μετατράπηκε σε μέρα χαράς. Τις καλύτερες ευχές μας  στους γονείς και σε όλη την οικογένεια  …