Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Η χθεσινή κλήρωση τη προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος των Παίδων ( Κ-14)  που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ  έφερε αντιμέτωπους την Μικτή Πειραιά  με την ΕΠΣ Ηρακλείου. Μετά από αίτημα της τελευταίας που επειδή αγωνίστηκε προχθές με την Μεσσηνία στη Βάρη, ζήτησε αν βγει από την κλήρωση  γηπεδούχος,  ο αγώνας να γίνει  σε ουδέτερο σε πόλη της Κρήτης .Έτυχε λοιπόν η κλήρωση να βγάλει γηπεδούχο το Ηράκλειο και αντίπαλο του τον Πειραιά   Έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη  10 Απριλίου στα Χανιά με τον νικητή  να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά  που θα διεξαχθούν στον Βόλο από 1-5 Μαΐου .Αυτομάτως όμως δημιουργείται ένα σοβαρότατο πρόβλημα  αφού τα παιδιά θα πρέπει να λείψουν από τα σχολεία τους για τρεις μέρες . Τέλος πάντων θα βρεθεί η λύση και η Μικτή θα εκπροσωπηθεί επάξια  στη μάχη της Κρήτης ….

Στο πλευρό της Μικτής βρέθηκε προχθές και ο Γιώργος Ανατολάκης . Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη πρόκριση και κυρίως στα παιδιά .

« Είμαστε υπερήφανοι  για σας. Για την προσπάθεια  κόντρα σε όλους Είσαστε μικροί στην ηλικία , αλλά μεγάλοι στο μυαλό»  τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος που έδωσε συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα Αρσένη Κρητικό. Ο 14χρονος γκολκίπερ που αγωνίζεται στον Αετό Κορυδαλλού βγήκε έξω από την περιοχή του  και απόκρουσε την μπάλα με τα χέρι  για να σώσει ένα σίγουρο γκολ και αποβλήθηκε . Και ο Γιώργος Ανατολάκης απευθυνόμενος στον μικρό Αρσένη του είπε :  « Συγχαρητήρια . Θυσιάστηκες παίζοντας για την ομάδα και οι συμπαίκτες σου έπαιξαν για σένα.»…..

Κοντά στις Μικτές σαν μέλη της Επιτροπής είναι ο  Χρύσανθος Τρύφωνας και ο Γιώργος Σιάκουλης που δεν αναφέρθηκαν χθες . Η προσφορά  και αυτών είναι ανεκτίμητη….

Καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του Αργοναύτη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Καλλιπόλεως που βρίσκεται Λεωφόρο Χατζηκυριακού και Μαρίας Χατζηκυριακού γωνία.  Καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές , οι φίλοι και όσοι αγαπούν  τον ιστορικό σύλλογο, να ενημερωθούν και να συζητήσουν για την αναγέννηση του Αργοναύτη , την συγχώνευση το υ με τον Ατρόμητο Κερατσινίου …..

Και κάτι ακόμα . Τώρα που η Μικτή Παίδων διακρίνεται , βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι για να προβληθούν . Στην αρχή ήταν κρυμμένοι . Τώρα ξαφνικά εμφανίστηκαν στο προσκήνιο . Είναι αυτό που λέμε στην αποτυχία δεν  βγαίνει κανένας μπροστά . Αντίθετα στην επιτυχία όλοι εμφανίζονται. Όπως τα σαλιγκάρια μετά την βροχή….

Με  αφαίρεση ενός βαθμού τιμωρήθηκε ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου  για την βιαιοπραγία  κατά του βοηθού διαιτητή από φίλο του συλλόγου . Έτσι μια ομάδα που ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον κάτω από την διαχωριστική γραμμή για τα play out . Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο 100€ ενώ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική η έδρα  του ΑΟΑΔ …

Τα τμήματα  υποδομών του Αετού Κορυδαλλού διακρίνονται ιδιαίτερα και φέτος , δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο. Ήδη  τόσο η εφηβική ( Κ-18) , όσο και η παιδική ομάδα ( Κ-16) του Αετού Κορυδαλλού προκρίθηκαν στους τελικούς των αντιστοίχων πρωταθλημάτων της ΕΠΣΠ ενώ η προπαιδική ομάδα του Αετού (Κ-14 ) είναι μέχρι τώρα πρώτη και αήττητη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Π…..

Πως αλλάζουν οι καιροί .Ο ΑΟ Προφήτη Ηλία την περίοδο 2016-2017 είχε ανέλθει πανηγυρικά  στην Β’ Κατηγορία . Η επόμενη χρονιά όμως  ήταν ιδιαίτερα αποτυχημένη αφού  επέστρεψε και πάλι στη Γ’ Κατηγορία , χωρίς να σημειώσει ούτε μία νίκη . Το ίδιο  συμβαίνει και φέτος. Τελευταίος στη βαθμολογία   χωρίς και πάλι να γευτεί τη χαρά τη νίκης. Μέχρι τώρα κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ. Παραμένει  χωρίς νίκη ακριβώς 23 μήνες !!! Τελευταία φορά που νίκησε ήταν στις 29 Απριλίου 2017 όταν επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Περάματος . Ο οποίος  έχει μια πορεία αντιστρόφως ανάλογη από αυτή του Προφήτη Ηλία. Ενώ ο τελευταίος βρίσκεται στον «πάτο» της Γ’ Κατηγορίας, οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία . Εκεί η ομάδα ενισχύθηκε διοικητικά και αγωνιστικά σε αντίθεση με τους Προφητηλιώτες που παραπαίουν ……