Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Δαρζέντα

Published

on

Είμαστε πλέον στην τελευταία εβδομάδα του χρόνου Και από την Παρασκευή ανατέλλει το νέο έτος 2016. Στον Πειραιά μάλιστα υπάρχει και αγωνιστική δραστηριότητα το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και τους δυο ομίλους. Το ερώτημα  είναι πως θα εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές μετά από τα ξενύχτια τα γλέντια και το φαγοπότι της χρονιάς. Και επειδή κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί να γίνουν αγώνες μέσα στις γιορτές , θα επαναλάβουμε ότι δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες αφού θα πρέπει να τελειώσει μέσα στον Απρίλη το πρωτάθλημα αφού ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου…

***Στην Ανάβυσσο πέρασε τα Χριστούγεννα ο Κώστας Χολέβας . Στα διαλείμματα από το φαγητό είχε μαζί του ένα ημερολόγιο  του 2016 και το μελετούσε ψάχνοντας  για ημερομηνίες προκειμένου να βολέψει τους αγώνες του Κυπέλλου. Προημιτελικούς και ημιτελικούς . Είναι για να μην βρίσκεται ποτέ σε ησυχία ο άνθρωπος….

***Στα Τρίκαλα Κορινθίας  βρίσκεται όπως κάθε χρόνο ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας μαζί με την οικογένεια του κοντά στην επιχείρηση του. Και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις πρώτες μέρες του νέου έτους . Μέσω της στήλης στέλνει τις ευχές του σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου….

***Και από τα Τρίκαλα Κορινθίας στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Από εκεί επικοινώνησε μαζί μας για ευχές ο Νίκος Μανιατάκης . Ένας από τους κορυφαίους παράγοντες που έχουν περάσει από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και τον Ήφαιστο. Με τον οποίο φέτος δεν ασχολείται διοικητικά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αλλά συνεχίζει να τον παρακολουθεί και να πηγαίνει στο γήπεδο. Και φυσικά είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της ομάδας…

***Πριν από το καλοκαίρι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής και του Άρη Νικαίας Τάσος Λαγός δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους που τον  κτύπησαν αλύπητα σε όλα τα σημεία του σώματος του. Το παλικάρι νοσηλεύτηκε για περισσότερο από ένα μήνα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.  Για αρκετές μέρες βρισκόταν στην Εντατική μονάδα σε καταστολή . Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Τάσος ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι πλέον σπίτι του και στην οικογένεια του. Σε επικοινωνία του μαζί μας αισθάνθηκε την υποχρέωση να ευχαριστήσει για τις ευχές τους όλους αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του και του έδωσαν δύναμη για να συνεχίσει. « Είμαι μαχητής της ζωής και δεν τα παρατάω . Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.» δήλωσε ο Τάσος Λαγός ο άνθρωπος με την «χρυσή καρδιά » . Ο οποίος αναφερόμενος στους δράστες της επίθεσης σε βάρος τόνισε : « Εύχομαι να τους έχει ο Θεός καλά.» Χωρίς σχόλιο το τελευταίο….