Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικη “μπαλωθιά” στα Χανιά- Στους “4” η Μικτή Παίδων

Published

on

Του Στάθη Μηλιδώνη

 

“Άλωσε” τα Χανιά η Μικτή Παίδων Πειραιά. Οι “μπέμπηδες” του Θεολόγου Ρενιέρη επικράτησαν με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Ηρακλείου και προκρίθηκαν πανηγυρικά στα ημιτελικά του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων Κ14.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση για τους Πειραιώτες σημείωσε στο 19′ ο Αθανασίου με πέναλτι, που  κέρδισε ο ίδιος.

Διαιτήτευσε ο Τσαγκαράκης(Χανίων).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γιοβανίδης, Νίνος, Χουρδάκης, Βαμβακάς, Γκλέτσος, Κόρπης, Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αθανασίου, Σταράκης, Βάσσος. Έπαιξαν και οι Δρόσος, Μελέγκος, Μουζακίτης, Βασιλακόπουλος, Πετράκης, Καραμολέγκος, Κρητικός.

 

Κοντά στην Πειραιώτικη αποστολή στην Κρήτη βρέθηκαν  από την Ένωση ο Γενικός Γραμματέας  Γιάννης Σπάθας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών και Μικτών  Αποστόλης Μαρούλης, o Αντιπρόεδρος Σταύρος Μορφόπουλος,  ο Ταμίας  Γιάννης Σταματάτος Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών Λουκάς Κανδύλης και τα μέλη Γιάννης Κανελλόπουλος και Χρήστος Μπουλούσης, καθώς επίσης και οι Παντελής Τρουμπούνας και  Χρύσανθος Τρύφωνας.

 

Αύριο(11/4) στις 11.00 στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί  η κλήρωση των ημιτελικών, όπου πιθανοί αντίπαλοι της Μικτής Παίδων Πειραιά θα είναι η Αχαΐα, η Μακεδονία και η περσινή πρωταθλήτρια Ξάνθη.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply