Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκή: «Το ποτήρι ξεχείλισε»

Published

on

Καζάνι που «βράζει» είναι η Πειραϊκή για την διαιτησία του Ιωαννίδη και των βοηθών του στον αγώνα με τον Φαληρικό. Μάλιστα ο πρόεδρος των «κίτρινων», Βασίλης Καμαριωτάκης και συνολικά το ΔΣ, εξέδωσε μία οργισμένη ανακοίνωση κατά του διαιτητικού τρίο, με την οποία, όπως οι ίδιοι τονίζουν φέρνουν και την επιτροπή της διαιτησίας προ των ευθυνών της. Αναλυτικά η ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Το φινάλε ενός ακόμα αγώνα μας αφήνει με αρκετά παράπονα από το διαιτητικό τρίο. Μπορεί την πρώτη αγωνιστική η άσχημη εικόνα της ομάδας μας να μην μας επέτρεπε να μιλήσουμε για το θέμα διαιτησία και το «έγκλημα» του Ισάνογλου να μην αποβάλει τον τερματοφύλακα του αντιπάλου στον καταλογισμό του υπέρ μας πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά το ποτήρι ξεχείλισε κύριοι…

Στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Φαληρικό η διαιτησία του Ιωαννίδη και των βοηθών του Τζίκα και Κ. Κεφαλιάκου ήταν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο σε όλες τις επιθέσεις μας το σημαιάκι της βοηθού κυρίας Τζίκα ήταν μονίμως σηκωμένο, εν αντιθέσει με την επανάληψη που ελάχιστες φορές το χρησιμοποίησε. Στο καθοριστικό δεύτερο γκολ του Φαληρικού, η φάση ξεκινάει από αντικανονικό μαρκάρισμα υπέρ μας στο χώρο της μεσαίας γραμμής, το οποίο εάν καταλόγιζε ο Ιωαννίδης θα ήταν παράλληλα και δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον παίκτη που υπέπεσε σε αυτό και σαν μην έφτανε αυτό στην εξέλιξη της φάσης ο σκόρερ Μπιρακάκης είναι ΜΟΝΟ ένα μέτρο οφσάιντ, το οποίο δεν καταλόγισε λανθασμένα ο βοηθός Κ. Κεφαλιάκος που ήταν ΜΟΝΙΜΩΣ εκτός θέσης.

Παράλληλα στα μισά της επανάληψης υπάρχει καταφανέστατο πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ψυλλάκη, με τον Ιωαννίδη να είναι κοντά στην φάση, αλλά μην δίνει ούτε την παράβαση, ούτε την αποβολή του αντιπάλου, καθώς ο επιθετικός της ομάδας είναι σε προφανή θέση για γκολ. Ο κύριος Ιωαννίδης, επίσης, τα έκανε… μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο και θα έπρεπε να έχει αποβάλλει στο 75 τον Μπαρλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα για την ήττα μας, όμως η αδικία μας πνίγει.

Δυστυχώς μπορεί να είναι ακόμα αρχή των πρωταθλημάτων, αλλά τα παράπονα των ομάδων παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας δείχνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά. Η επόμενη μας κίνηση είναι να προβούμε επισήμως σε παράσταση διαμαρτυρίας και να ζητήσουμε τον απευθείας διάλογο με την επιτροπή διαιτησίας και τους κυρίους Στούκα, Αγαδάκο, Κωστάκο. Δεν θα ανεχθούμε άλλο την κατάφωρη εις βάρος μας αδικία και σας φέρνουμε προ των ευθυνών σας για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply