Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός- Άρης Αμφιάλης 2-3

Published

on

Ιδανικά ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Άρης  Αμφιάλης, ο οποίος λύγισε στο Μοσχάτο με 3-2 τον κατώτερο των περιστάσεων Πειραϊκό και σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και έχασαν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος για την άνοδο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Κουδουνάκος που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του(8’, 40’, 75’ ). Για τον Πειραϊκό σκόραραν οι Λούπος(9’) και  Θεοχαράκης(19’). Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Μηνόγιαννη(82’).

Με εννιά ολοκλήρωσε ο Πειραϊκός την αναμέτρηση, καθώς ο διαιτητής Ορφανός απέβαλε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη τους Πρωτονοτάριο(92’) και Μούχο(97’).

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Λαγκαδίτης, Γκούρι, Ντζούρας(81’ Ζωγράφος), Θεοχαράκης, Πρωτονοτάριος, Τραγανός, Σκόκοτας(53’ Ρούκα), Λούπος, Ντερ Κρικοριάν(81’ Φριτζάλας), Μούχο, Παυλίδης(63’ Σεϊντάρασι).

ΑΡΗΣ:  Τριανταφύλλου, Σάνκα, Αναστασίου Γ., Αναστασίου Δ.(37’ Τσιάκουλης, 78’ Χασάπης), Πολλιάς(38’ Χατζησεβαστός), Πλατσίδας, Κανταράς, Σπύρου(73’ Χριστοφλης), Μηνόγιαννης, Κουδουνάκος, Βαλσαμίδης.