Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός- ΑΟΑΔ 2-4

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον ΑΟΑΔ, που λύγισε στο Μοσχάτο με 4-2 τον μαχητικό Πειραϊκό, ο οποίος από το 45′ έπαιζε με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καρατσομπανάκη στο 11′, για να ισοφαρίσει ο ΑΟΑΔ με πέναλτι του Μελά στο 40′, που αμφισβήτησε  ο Πειραϊκός. Ο ίδιος παίκτης στο 45′ έκανε το 2-1. Στην επόμενη φάση ο Πειραϊκός έμεινε με δέκα, καθώς ο Ζωγράφος δέχθηκε δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό, απόφαση για την οποία διαμαρτύρονται επίσης οι γηπεδούχοι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-1 με τον Ζουρούδη, με τον Πειραϊκό αν και με αριθμητικό μειονέκτημα να ξαναμπαίνει στο ματς, χάρη σε τέρμα του Καριώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο ΑΟΑΔ σφράγισε τη νίκη με τον Ζαχαρία στο 70′.

Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Κοντού για εξύβριση σε αντίπαλο.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Γεωργόπουλου έχει ο Πειραϊκός.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Μαράκης, Ζωγράφος, Βιτσαράς(70′ Πετράκης), Αράπογλου, Φραγκάκης, Ξυμιαλής, Βατίστας Αν.(60′ Βατίστας Α.Π.), Καριώτης(82′ Βατίστας Ανδ.), Καρατσομπανάκης, Κακαβογιάννης, Μουρελάτος(60′ Ψαρράς).

ΑΟΑΔ: Αθανασίου, Κατσίρης(48′ Γιαννακόπουλος), Παπακωνσταντίνου(63′ Γκιουλάκης), Μελάς, Πεχλιβάνης, Κορμπάκης, Κόντος, Ζαχαρίας, Ζουρούδης, Καβουλάκης(78′ Παπαγιάννης), Μπουρίκος(78′ Κάτσικας).

  • Μετά τη λήξη του αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση ο προπονητής του Πειραϊκού Δημήτρης Τζανετουλάκος.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ