Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός- ΑΟΚ Φαλήρου 0-4

Published

on

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τα πλέι οφ ο ΑΟΚ Φαλήρου. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου υπέταξε με το ευρύ 4-0 τον αναποτελεσματικό Πειραϊκό στο “Π. Νικολαΐδης” και τον ξεπέρασε στην ειδική βαθμολογία, βάζοντας πλέον “φωτιά” στην υπόθεση άνοδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Τζιτζιφιώτες έχουν πάρει φέτος τον αέρα από τον Πειραϊκό, καθώς η ομάδα του Γιάννη Μαυρόπουλου, από τις συνολικά 4 ήττες που έχει στη σεζόν, οι τρεις είναι από την πρώην ομάδα του, τον ΑΟΚ Φαλήρου…

Ο Πειραϊκός μπήκε δυνατά στο ματς, σπαταλώντας κάποιες καλές στιγμές, με τον ΑΟΚ Φαλήρου να καταφέρνει όμως να βρει δίχτυα. Προηγήθηκε με άψογη εκτέλεση φάουλ του Χατζή στο 19′, για να διπλασιάσει στο 28′ ο Μπρέγκου.

Στην επανάληψη οι Τζιτζιφιώτες κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σκρελάι στο 55′. Ο  Χαιρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, με τον γκολκίπερ Νταβτιάν να αποκρούει, στην επαναφορά ο Χαιρόπουλος νικήθηκε εκ νέου από τον γκολκίπερ, για να έρθει με την τρίτη  προσπάθεια να κάνει το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Κούστας στο  67′.

Από δύο δοκάρια είχαν και οι δύο ομάδες με τους Τσαλατσάνη(44′), Ντότσι(87′) και Ελευθεράκη(42′), Λιαράκη(55′).

Διαιτήτευσε ο Κακριδής. Στο 39′ ο Πειραϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι αμυντικού.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Νταβτιάν, Μανώλης(76′ Φιλιππίδης),  Ηλιόπουλος(58′ Καρασσαβίδης), Λαζάκης, Σαμπάνης, Σκρίμπιας(46′ Τσακάτζε), Ξυμιαλής, Παλαιστίδης, Τσαλατσάνης(58′ Ντότσι), Σκρελάι, Καλλίνικος(46′ Τάγκαλος).

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Πολλάτος, Ανδρλεου(76′ Κοκοκκύρης), Κούστας, Καρανίκας, Χαιρόπουλος(63′ Νικόλλα), Χατζής(76′ Διονυσόπουλος), Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Η., Γιαννόπουλος(52′ Σεμπέκος), Μπρέγκου(46′ Λιαράκης), Ελευθεράκης.