Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός- Αργοναύτης 0-0

Published

on

Πειραϊκός και Αργοναύτης «κόλλησαν» στο 0-0, αλλά τα όσα διαδραματίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Φριτζάλας του Πειραϊκού, που μπήκε στο ματς σαν αλλαγή στο 66’, έμελλε να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει στο 69’ με δέκα, λόγω αποβολής του Σαρδελή(2η κίτρινη). Στο 72’ ο Πειραϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του  Παφίλη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας, όμως ο διαιτητής Ορφανός ακύρωσε το γκολ για επανάληψη, λόγω εισόδου του Φριτζάλα πιο νωρίς στην περιοχή στον οποίο έδειξε και κίτρινη κάρτα. Στην επανάληψη της εκτέλεσης ο γκολκίπερ Ελαφρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Παφίλη και εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ο διαιτητής Ορφανός, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Φριτζάλα για διαμαρτυρία, ο οποίος στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά εναντίον του διαιτητή κολλώντας το κεφάλι του στο πρόσωπό του και απειλώντας τον λεκτικά, ενώ παράλληλα συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης Ορφανός να διακόψει το παιχνίδι και να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια, όπου ο Φριτζάλας συνέχιζε να τον απειλεί και να βρίζει, ενώ κλώτσησε και την πόρτα των αποδυτηρίων.

Καλέστηκε αστυνομική δύναμη, η οποία ήρθε μετά από δέκα λεπτά. Ο διαιτητής είπε στους δύο αρχηγούς των ομάδων ότι αν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο ή φωνάξει ο συγκεκριμένος παίκτης από την εξέδρα θα αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα. Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε ξανά μετά από μισή ώρα.

Στο 73’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον Αργοναύτη και ο Κουρκούλης, ενώ οι Χατζηκυριακιώτες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων παρά λίγο να πάρουν τη νίκη, αλλά το σουτ του Δημητρακαρέα σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Λαγκαδίτης, Γκούρι, Καλυβοκάς(66’ Μπλέτσας), Θεοχαράκης, Γσαντούλας(72’ Σεϊντάρασι), Τραγανός, Μούχο, Τσαλατσάνης(66’ Φριτζάλας), Ρούκα, Παφίλης, Ντερ Κρικοριάν(57’ Παυλίδης).  

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Ελαφρόπουλος, Μπαλτά, Σαρδέλης, Σάσαρης, Δουδούμης, Καλλιπολίτης, Σάββας, Μακρής(75’ Σιώρρας), Δημητρακαρέας, Κουρκούλης, Φούτρας.

foto-αρχείου