Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός: ” Μονόδρομος η αναδιάρθρωση”

Published

on

Η διοίκηση του Πειραϊκού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις λόγω της πανδημίας COVID – 19 που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο, πάρθηκε η απόφαση για διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Μία απόφαση που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους με κύριο και μοναδικό γνώμονα την υγεία, όχι μόνο όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό, αλλά και όλων των συνανθρώπων μας, καθότι η μετάδοση του κορονοϊού είναι γρήγορη και επικίνδυνη.

Η ομάδα μας παρότι βρισκόταν σε ανοδική πορεία πριν την διακοπή και πολύ κοντά στη είσοδό της στα play off ανόδου (διαφορά μόλις 1ος βαθμού από τον 5ο της κατάταξης), εν τέλει τερμάτισε στην 7η θέση του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Πειραιά με 29 βαθμούς.

Η χρονιά για τον Πειραϊκό κρίνεται άκρως επιτυχημένη μετά και τις πολλές αλλαγές στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2019/20 που σηματοδοτούσαν μια νέα αρχή και σαν διοίκηση είμαστε σίγουροι πως αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές μας θα διεκδικούσαν σίγουρα μια καλύτερη θέση και γιατί όχι και την άνοδο μέσω των μπαράζ.

Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα για την προσπάθεια και την αφοσίωση που υπέδειξαν φέτος σε μια δύσκολη συγκυριακά αγωνιστική χρονιά.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε νωρίτερα, αλλά ήδη η διοίκηση του Α. Ο. Ν. Φ. Πειραϊκός βρίσκεται σε εγρήγορση και υλοποιεί τα σχέδια της για την αγωνιστική περίοδο 2020/21, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις που αναλογούν σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο.

Τέλος όσον αφορά και την αυριανή μέρα για το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η αναδιάρθρωση φαντάζει μονόδρομος και είναι κάτι που θα δώσει νέα πνοή και ενδιαφέρον, βοηθώντας παράλληλα τα σωματεία να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Θα είναι ένα νέο ξεκίνημα με κοινό παρανομαστή το καλό της “πηγής” του αθλήματος που δεν είναι άλλο από το τοπικό πρωτάθλημα”.