Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός- Ολυμπιακός Κερατσινίου 2-1

Published

on

Τον πρώτο λόγο για την άνοδο έχει πλέον ο Πειραιϊκός, ο οποίος  επιβλήθηκε με ανατροπή στο 85’ με 2-1 του αξιόμαχου Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα στο 17’ με τον  Παπανδρέου, αλλά ο Πειραϊκος γύρισε το ματς στην επανάληψη με τέρματα των  Λούπου(48’) και Παφίλη(85’).  Ο τελευταίος είχε και δοκαρι στο 68 μετά από ανάποδο ψαλίδι.

Στο 72’ ο διαιτητής Ιωαννίδης απέβαλε τον αναπληρωματικό του Ολυμπιακού Ταγαρούλια για εξύβριση.

Παράπονα από τη διαιτησία του Ιωαννίδη έχουν οι Χαραυγιώτες. Ιδιαίτερα για το γκολ της ισοφάρισης του Πειραϊκού ισχυρίζονται ότι ποηγήθηκε χέρι του σκορερ.

Ο ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνος, ότι μετά τη λήξη της αναμέτρηση τον απείλησε λεκτικά και υβριστικά ο Πρόεδρος του Ολυμιακού Κερατσινίου, χωρίς αναφέρει το όνομά του, ενώ επίσης έγαψε τον ποδοσφαιριστή Τζανάκη για εξύβριση στο βοηθό Παρισσόπουλο.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Μπακαλάρος, Φρυτζάλας(58’ Κυρτίδης), Καλυβωκάς, Θεοχαράκης, Παυλίδης, Γκούρι, Καραμπάτσης(58’ Πουλάς), Λούπος(86’ Σαμχαραούλι), Σεϊντάρασι, Παφίλης, Ράμο(89’ Ξυμιαλής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τσαλιγιάννης, Ταταμανίδης(75’ Μπαϊραμπάς), Σαλονικίδης, Παπανδρέου, Χαρίσης, Πολίτης, Αποσπόρης, Καθαρόπουλος, Βαλάσος, Νομικός, Θεοδωρόπουλος(69’ Τζανάκης).