Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός- Πήγασος Αγίου Διονυσίου 3-1

Published

on

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Πειραϊκό. Το συγκρότημα του Γιάννη Μαυρόπουλου λύγισε με 3-1 τον αξιόμαχο Πήγασο Αγίου Διονυσίου και συνεχίζει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 8′ άνοιξαν το σκορ με τον Ποταμιανό, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου ο Πειραϊκό γύρισε το σκορ με γκολ των Καλλίνικου(17′ κεφαλιά) και Τσαλατσάνη(35′). Ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 52′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Νωρίτερα του είχε ακυρωθεί γκολ σαν οφσάιντ.

Στο 76′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Ξυμιαλή με δεύτερη κίτρινη.

Ο Πήγασος στο 91′ έχασε την ευκαιρία να μειώσει, όταν κέρδισε πέναλτι(χέρι Φιλιππίδη), αλλά την εκτέλεση του Κουρπά, απέκρουσε ο γκολκίπερ Νταβτιάν. Ο Πειραϊκός ολοκλήρωσε το ματς με εννιά, καθώς στις καθυστερήσεις αποχώρησε τραυματίας ο Παλιαστίδης.

Διαιτήτευσε ο Φυρογένης.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Νταβτιάν, Ξυμιαλής, Μανώλης(85′ Φιλιππίδης), Λαζάκης, Παλαιστίδης, Καλλίνικος, Τσαλατσάνης(73′ Αλαϊμπέι), Σκερλάι(88′ Χριστοφοράτος), Αράπογλου(46′ Πουτσελάς), Σκρίμπιας, Τότσι(73′ Παπαδόπουλος).

ΠΗΓΑΣΟΣ: Δρόσος, Βογιατζής(46′ Μόκα), Καραμπετιάν, Κουρτέσης(49′ λ.τρ. Ντιγκάκης), Λοξός, Σαρδής(46′ Τοπίκογλου Οδ.), Μκρτσιάν, Τοπίκογλου Α.(84′ Μητρόπουλος), Βουρλιωτάκης(59′ Φλωρόπουλος), Ποταμιανός, Κουρπάς.