Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός – Ποσειδώνας 2-2

Published

on

Με αντεπίθεση στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Πειραϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει το 0-2 του πρώτου μέρους και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον δυνατό Ποσειδώνα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από τον αντίπαλο τους με τον Σπυρόπουλο να σκοράρει δυο φορές στο 24’ και στο 44’ βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ (0-2).

Ο Πειραϊκός έδειξε τα «δόντια» του στο δεύτερο ημίχρονο,  έχασε πολλές ευκαιρίες και αφού σκόραρε στο 58’ με κεφαλιά του Σοκορέλη, έχασε πέναλτι στο 65’ σε ανατροπή του Βαφίνη που ο Ορφανός δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ , ευτυχώς όμως για την ομάδα του,  ευστόχησε στο 78’ όταν ο Βλαχογιάννης τον βρήκε με κάθετη πάσα σκοράροντας για το τελικό 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Λιάτσος.

Πειραϊκός: Νταφτιάν, Καλλίνικος (68’ Μαρίνος), Φαφαλιός, Παπαδημητρίου (46’ Παπαδόπουλος Α.), Βαμβακάς, Παπαδόπουλος Σ., Ορφανός, Σοκορέλης (63’ Σιβιλιάς), Πουτσελάς (46’ Κοσμάς), Βλαχογιάννης, Βαφίνης (77’ Φρυγανιώτης)

ΑΣΧ Ποδσειδών: Παύλου, Βενάκης, Βουτσινός, Αναζίκος, Αλεξάν, Πολυχρονάκης, Ζομπάς (77’ Ψαρούδης), Βερροιόπουλος(90’ Mema), Σπυρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Λειβαδίτης (87’ Κόλλιας).