Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πεντάδα με αγχωτικό φινάλε για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Τις πραγματικές του δυνατότητες δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που επικράτησε στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’ 2-1 του Ολυμπιακού Λιοσίων. Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου έδειξε ξανά καλά στοιχεία και παρέμεινε για πέντε αγωνιστικές αήττητo, αν και στο φινάλε οι ‘φιλοξενούμενοι’ πάλεψαν για ένα βαθμό. Έτσι, ο Θρίαμβος ανέβηκε πέμπτος έχοντας 13 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που παρέμεινε 13ος έχοντας 7 πόντους στην μάχη για την παραμονή. Στην διακύμανση του σκορ, ο Μαστρογιάννης σκόραρε στο 25′ για ακόμα μια αγωνιστική και στο 35′ ο Αποστολόπουλος δεν λάθεψε για το 2-0 που έφερε την ηρεμία στους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, το συγκρότημα των Λιοσίων έχασε πέναλτι για να μειώσει στο 81′ με τον Μιρτσέα, όμως μείωσε της καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Θανόπουλου σε προσπάθεια του Ξενάκη για το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Γαβρίλης Π., Σαμοΐλης Δ., Φωτόπουλος Α.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Μπάκας Α., Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσιούλος Π. (80′ Μπάκας Π.), Πατέλης (75′ Σκεπετάρης), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης (70′ Τσαγιάννης).

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Στουραΐτης, Δούκας (46′ λ.τρ. Γιάκας), Ευαγγελάτος (60′ Βαλάκος), Μηλιώνης, Κολιοπάνος, Ξενάκης, Κωνσταντινίδης, Ντατσιωνάκης, Κίτσιος, Μιρτσέα, Καρύδης (46′ Καμαριάρης).