Connect with us

stoplekto

Πεντάρα ανόδου για τον Βοτανικό

Published

on

Ο Βοτανικός έκανε επίδειξη δύναμης στην Κηπούπολη αφού την φιλοδώρησε εντός έδρας με πέντε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν μόνο για 43′ λεπτά, όταν ο Μαρτέκας άνοιξε το σκορ πλασάροντας για το 1-0 του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48′ ο Χατζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 αρχικά ενώ στο 57′ ο ίδιος παίκτης σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σκεύη. Τον χορό των γκολ έκλεισαν στο 77′ ο Ηλιάκης με ασύλληπτο σουτ και στο 87′ ο Μαρτέκας έπειτα από νέο κόρνερ του Σκεύη για το τελικό 5-0. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αστόχησαν και σε πέναλτι στο 42′ όταν ο Χατζής έστειλε άουτ την εκτέλεση του ενώ απώλεσαν και άλλες ευκαιρίες.

Βοτανικός: (Μάκης Ντέτσικας): Καλαμάτας, Λίτσο (46′ Χαμουρίδης), Φιλόπουλος, Ηλιάκης, Κατσούδας, Λάππας, Χατζής, Ντάμας (80′ Μονδέλος), Μαρτέκας, Σκεύης, Μαυράκης (73′ Καπέλης).

Κηπούπολη (Κώστας Ζαμπέτας): Λέσσης, Μωραΐτης, Λουρμπάκος, Κεφαλάς (56′ Μήτρος), Γεωργιάδης (46′ Καραμήτσας), Κοντογιαννόπουλος, Νομικός, Ζαχουλίτης, Κέρμαλης (56΄Λαφιώτης), Πολυζωγόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply