Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πεντάρα η Κηφισιά στην Πετρούπολη

Published

on

Άνετη πρόκριση για την Κηφισιά και σαρωτική νίκη με 5-0 επί του Αίμου στην Πετρούπολη. Η ομάδα του Θωμά Γράφα άνοιξε νωρίς το σκορ μόλις στο 8’με τον Γκουτσύλα και στο 39’ ο Κάρο πραγματοποίησε το 2-0 με μακρινό σουτ. Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι καθώς στο 48’ σε προσπάθεια του Κουλίρα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κόλια. Στο 75’ ο Βέρμπης ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή ο ρέφερι της αναμέτρησης Μαχαίρας έδειξε την άσπρη βούλα και ο Κορακάκης ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 3-0. Στο 84’ ήταν η σειρά του Βέρμπη να σκοράρει από τα έντεκα βήματα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 .

Διαιτητής ήταν ο Ε. Μαχαίρας, με βοηθούς τους Κατοίκο και Σταύρογλου.

ΑΙΜΟΣ: Βασιλάρης, Κουλίρα Ε., Δουγιέκος, Ταλιούρας Ν., Ζαχαριάς, Παπανμαστασιόυ, Κουλίρα Α., Πλατοκούκης, Ταλιούρας Δ. (71′ Βουγιούκος), Καταγής (80′ Διακάκης), Μαρκεσίνης (80′ Γεωργιάδης)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλιας, Στασινός, Καραμπάς, Κοτσερίδης (46′ Ντούμος), Χέλης, Τριανταφυλλίδης (^6′ Παπαδόπουλος), Κορακάκης, Τεγούσης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρος (70′ Χίσο)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply