Connect with us

6ος Όμιλος

Πεντάρα η Κηφισιά στο Περιστέρι

Published

on

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η  Κηφισιά καθώς επικράτησε με 5-0 του Περιστερίου τερματίζοντας στην 2η θέση. Οι ”κυανόλευκοι” αποδίδοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδο κατάφεραν να φτάσουν σε μια ευρεία νίκη και να ικανοποιήσουν το κοινό που βρέθηκε στο Ζηρίνειο στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Βέρμπης που σημείωσε καρέ τερμάτων (42′,57′,63′,74′), ενώ το σκορ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει ο Αλιμπάς στο 17′. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 50′ καθώς ο Ιωσήπου είπε ”όχι” στην εκτέλεση του Μπέλη ενώ το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη έπαιζε από το 50′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μεγαρίτη με δεύτερη κίτρινη

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Ιωσήπου, Στασινός (23′ λ.τρ. Ντούμος), Καραμπάς, Μεγαρίτης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης (75′ Χίσος), Αλιμπάς, Βέρμπης (85′ Δρακόπουλος), Γκουτσούλας, Θανόπουλος.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σάκης Σάσσαλος) Ψύχος, Πλέστης Π., Βασίλογλου, Παναγόπουλος, Χρόνης, Χέλμης, Μπόσιος, Κούτρης (60′ Λιαγκόζης), Τσιπάς, Μπέλλης, Ηλιάδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply