Connect with us

stoplekto

«Πεντάρα» η Τερψιθέα μέσα στο Ρουφ

Published

on

Ακόμα μια «χορταστική» και μεστή εμφάνιση για τη Τερψιθέα που επικράτησε άνετα με 5-0 του Πανθησειακού μέσα στο Ρουφ. Οι παίκτες του Κώστα Βλάχου έφτασαν τα δέκα συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα και παρέμειναν στην πρώτη θέση έχοντας 38 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Θησείου δείχνει ανήμπορη να αναστρέψει την κατάσταση, καθώς πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση και ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση, όπου αριθμεί μόλις έξι πόντους.

Ο… χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 3’ χάρη στο κοντινό πλασέ του Κοτζαμάνη, ενώ στο 33’ ο Καζαντζής μπήκε στην πορεία της μπάλας και σημείωσε αυτογκόλ (2-0) στερώντας το τέρμα από τον Ματσάγγο που εκτέλεσε το φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το σόου ύστερα από έξοχη προσπάθεια του Χατζηστεφάνου στο 49’, πλασέ του Ζησόπουλου μέσα από την περιοχή έπειτα από ασίστ του captain Σπανού στο 56’ και διαγώνιο σουτ του «καυτού» Σκουμπουρδή στο 77’. Με αυτόν το τρόπο, η Τερψιθέα «άλωσε» άνετα την έδρα των «κόκκινων» με 5-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρίμμας Ε., Δέτση Μ., Αθανασόπουλος Μ.

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ (Δ. Οικονόμου): Λιανός, Τσάβος (53’ Κοράκι), Αθανασόπουλος, Κραββαρίτης (86’ Βασιλειάδης), Κορφιάς, Καζαντζής, Αλεξόπουλος, Αλιμάρας, Μαλτέζος (61’ Γκύρτης), Παναγόπουλος, Κόικας.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κ. Βλάχος): Εξαρχάκος, Μυλωνάς, Δρακούλης, Μπελέρης (57’ Γραμματικόπουλος), Σπανός (65’ Λεβετσοβίτης), Ζησόπουλος (60’ Τσακλάνος), Χατζηστεφάνου, Ματσάγγος, Σκουμπουρδής, Μπελεβώνης, Κοτζαμάνης.