Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πεντάρα και στο κόλπο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Published

on

Άνετη επικράτηση για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 5-0 κόντρα στον Άφοβο στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’. Οι παίκτες του Χρήστου Κιούρκου βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τον φετινό μαραθώνιο στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, όπου συνεχίζουν να είναι στο κόλπο της απευθείας παραμονής. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκονται στο -3 από τον ενδέκατο ΠΑΟ Ρουφ και για να σωθούν χρειάζονται δύο νίκες στις επόμενες δύο αγωνιστικές και παράλληλα μία ήττα και μια ισοπαλία της ‘Αούστρια’. Όσο για τους ‘κυανόλευκους’, υποβιβάστηκαν ως ουραγοί με τρεις πόντους (δύσκολα θα αλλάξει).

Στην διακύμανση του σκορ, μόλις στο 6′ ο Τσαγιάννης με όμορφη ατομική προσπάθεια έγραψε το 1-0 και στο 13′ ο Πάνος Μπάκας αξιοποίησε την ασίστ του Γιάννη Τσιούλου για το 2-0. Στο 38′ ήταν η σειρά του Μαστρογιάννη να βρει δίχτυα με ωραίο σουτ εκτός περιοχής για το 3-0 και κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε για το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 66′ ο Σκεπετάρης πέτυχε το 4-0 σε μεταβίβαση του Τσαγιάννη, ενώ το τελικό 5-0 ήρθε από τον Αποστολόπουλο δύο λεπτά αργότερα.

Διαιτητές: Μυλωνάκης Κ., Γονίδης Γ., Στεργιώτης Ι.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Μπάτσας, Τσιούλος Ι., Μπάκας Α., Θανόπουλος, Ντουλές (46′ Βαρουξής), Τσούκης (68′ Σερβός), Μπάκας Π., Μαστρογιάννης (64′ Μπάρκας), Τσαγιάννης, Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Πετρόπουλος, Μυλωνάς, Μιζύρι, Ξούρας Γ., Ζώτος, Λαζανόπουλος (55′ Μήτσος), Ξούρας Β., Μπέλιος (71′ Καλογερόπουλος), Γιαννακόπουλος (63′ Πυλαρινός), Σαλίτα, Καρτσωνάκης.