Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

«Πεντοζάλισε » η Ελλάς Ποντίων την ΑΕ Περάματος 0-5

Published

on

Η Ελλάς Ποντίων πέρασε άνετα από το Πέραμα όπου σάρωσε με 0-5 την ΑΕ Περάματος και συνέχισε την εντυπωσιακή φετινή της πορεία χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμών. 5 αγώνες , 5 νίκες και 5 γκολ σ’ αυτό το παιχνίδι είναι ο τέλειος συνδυασμός. Από την αρχή του αγώνα οι Πόντιοι ανέλαβαν την πληροφορία και στο 14’ άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Σαπαλίδη εκτός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν το παιχνίδι όσο μπορούσαν δείχνοντας ιδιαίτερο πάθος και αποφασιστικότητα . Όμως στο 25’ έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Χατζημιχάλης κτύπησε τον Μπατή ,μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα του τελευταίου.

Παρόλα αυτά συνέχισαν να διεκδικούν ότι μπορούν. Στην επανάληψη όμως «κατέθεσαν τα όπλα». Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλέον τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων . Στο 54’ ο Σ. Ηλιάδης με «τακουνάκι» διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 76’ μετά από κόρνερ του Σ. Ηλιάδη ο Σαπαλίδης πρόλαβε τον Μεταξά σημειώνοντας ένα ακόμα τέρμα για την ομάδα του.

Δυο λεπτά αργότερα ( 78’ ) μετά από άψογο συνδυασμό Σιμονιάν, Πουρσανίδη, Ηλιάδη Σ. ο τελευταίος πέτυχε το 4ο τέρμα για την Ελλάδα . Το τελικό 0-5 σημείωσε στο 88’ ο Ταγής που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι με πλασέ μετά από σέντρα του Μαούνη Ικανοποιητική η διαιτησία του Τζαγκαράκη.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Μεταξάς, Μιχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κεφαλίδης, Τέφας( 60’ Λόλι), Μαρτίνος, Χατζημιχάλης, Σκλήβας, Παντέλης( 69’ Δημητρίου) , Πεφάνης, Σαββατιανός( 46’ Κονγκίνη)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λευκόπουλος, Σιμονιάν, Στεφανής, Σταυρόπουλος, Μαούνης, Μπατής( 84’Ταγής) Πουρσανίδης, Σαπαλίδης ( 84’ Λάπας), Ηλιάδης,, Σταφσουλάι ( 77’ Μπρούσκος)