Connect with us

stoplekto

Περίμεναν μια ώρα το Ασθενοφόρο!!! – Σοβαρός τραυματισμός Παυλάτου στα Λιόσια

Published

on

Ο σοβαρός τραυματισμού του 27χρονου γκολκίπερ του Ακράτητου Στράτου Παυλάτου επισκίασε τον αγώνα της ομάδας των Άνω Λιοσίων επί της Ζοφριάς, όπου φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0. Στο 39’ Η Ζοφριά σκόραρε με τον Πότσι. Από αυτή τη φάση τραυματίστηκε πίσω στο κεφάλι ο Παυλάτος με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο γιατρός του αγώνα Νίκος Γιάννενας απαγόρεψε την μετακίνηση του παίκτη από το έδαφος μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου, το οποίο έφτασε με καθυστέρηση 54 λεπτών …Ο Παυλάτος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο παίκτης συνήλθε.

Ο διαιτητής Σταθόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνας τον Γιώργο Μαύρο ότι μετά τη λήξη εισήλθε στα αποδυτήρια με σκοπό να διαμαρτυρηθεί.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Παυλάτος(39’ λ.τρ. Νάκα), Κοκαβέσης, Κουκούλης, Τσαλερίδης, Τσιακαβάρας, Πατσιονίδης, Λούντζης, Νίκας(39’ Καπουράνης), Παλαβός, Παρασίδης, Παναγιώτου(57’ Καμπέρης).

ΖΟΦΡΙΑ: Κυριού, Αυγουστής, Βλαχάβας, Πουλικίδης, Λάττας(82’ Μπένκου), Αντώνης, Ταχτσίδης, Αλεξόπουλος(74’ Φυσάκης), Πότσι(90’ Γεωργαλάς), Ρεφενδάριος, Πέτρικα.