Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Περίπατος για Ελευσινιακό 4-1 τον Πυρρίχιο (φωτο)

Published

on

Άνετη πρόκριση για τον Ελευσινιακό καθώς επικράτησε εύκολα του Πυρρίχιου με 4-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ. Η ομάδα του Γιώργου Ανανιάδη ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης ο Tσιανακίδης άνοιξε το σκορ (0-1) , για να διπλασιάσει τα τέρματα των Ελευσίνιων ο Νεανίδης στο 14’. Το 0-3 έκανε ο Vuka στο 18’ και ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μαυροδόντη σε 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Μειμαρίδης στο 54’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι που κέρδισε ο Vuka στο 38’ αλλά ο Πρισιμιτζής που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Kουτσουκανίδη που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.

Καλός ο ρέφερι Βάτσιος με βοηθούς τους Παστρωμά και Κασαβέτη.

 

Πυρρίχιος; Kουτσουκανίδης, Ποτουρίδης(56’ Φωτιάδης), Χριστοδουλίδης, Παντελής, Ελευθεριάδης(46’ Χαλκίδης), Χαριτίδης(67’ Παπαδόπουλος), Κωσταντινίδης, Μαυροδόντης, Γκαβτζίδης, Μερκάϊ

ΠΑΣ Ελευσινιακός: Πορανίδης, Φραγκόπουλος, Νεανίδης Στάθης, Ευσταθιάδης, Μικρογιαννάκης(46’ Θεοδωρόπουλος), Vuka, Απαζίδης, Τσιανακίδης(62’ Skenderi), Γεωργιάδης, Πρισιμιτζής(46’ Μειμαρίδης).

Χ.Ν

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply