Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Περίπατο η Αθηναΐδα 6-0 τους Λέοντες

Published

on

Μετά από επιβλητική εμφάνιση η Αθηναΐδα συνέτριψε εκτός έδρας τους Λέοντες με σκορ 0-6.Η πρωτοπόρος στον 4ο όμιλο απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και παρότι χρησιμοποίησε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία που φέτος διαθέτει σαν ομάδα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Σταθόπουλος και γρήγορα το ματς είχε καθαρίσει καθώς στο 12’ ο αρχηγός του Κυψελιώτικου συλλόγου Στέφανος Γώγος έκανε το 0-2. Στο 37’ ο Βαγγελης έκανε το 0-3 και ένα λεπτό αργότερα  από φωτοβολίδα του Κουρτι πραγματοποιήθηκε το 0-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο πλέον η Αθηναΐδα  κατέβασε ταχύτητα και πέρασαν στον αγώνα νεαροί ποδοσφαιριστές που απέδωσαν και αυτοί εξίσου  καλά. Έτσι στο 63’ ο Γώγος διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 0-5 και στο 78’ έκλεισε το σκορ με πέναλτι ο Στρατικόπουλος.

Εξαιρετική η διαιτησία των Ψαρίδα ,Χιόνη και Βακολα

 

Λέοντες : Μπουρθης, Ρωσσης(46 Μιχελάκος), Λομπαρδος ,Αμπαλα , Ασημακοπουλος, Καραλιας(69 Μορφίδης Π) Μορφιδης, Βεργος(64’ Καβουρίδης), Φωτος, Χαλας , Κρισιλιας.

Αθηναΐδα: Κορδερας, Μπαρμπαδήμος 3)Σταθόπουλος(80 Τσιάτσιος), Καραμανίδης, Γώγος, Ντισο, Κούρτι, Δουδουμόπουλος, Κινδιλίδης (64’ Στρατικόπουλος), Μπικωφ (60’ Φίλος ), Βαγγελης.