Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Περίπατο η Αναγέννηση Πετρούπολης, 5-1 τον Κρόνο Αθηνών

Published

on

Σε ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά των δύο ομάδων ήταν χαώδης, η Αναγέννηση Πετρούπολης επικράτησε επί του Κρόνου Αθηνών με 5-1 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο.

Η ομάδα του Αγγελου Πασχαλίδη έφτασε τους 39 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση, ενώ ο Κρόνος, που έκανε φιλότιμη προσπάθεια, έμεινε στους 4 βαθμούς και υποχώρησε στην 11η και τελευταία θέση.

Κορυφαίος παίχτης των γηπεδούχων ήταν ο Αντώνης Ζευγουλάς, που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε άλλα τρία.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ όταν ο Ζευγουλάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαρκοτσάι με βολέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 23′ ο Ζευγουλάς βρήκε τον Παναγιωτόπουλο που με πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0, ενώ στο 44′ από νέο κόρνερ του Ζευγουλά ο Κωνσταντόπουλος με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 53′ όταν ο Δήμπαλη με δυνατό σουτ έκανε το 3-1, αλλά στο 55′ ο Παναγιωτόπουλος με καταπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Ζευγουλά που με άψογο πλασέ έκανε το 4-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85′ όταν ο Δρόσος απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με σίγουρο πλασέ έκανε το 5-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κωστόπουλος, Νάκο (59′ Σχίζας), Ντίνος (79′ Γκελμπέσης), Μπόκτορ (70′ Καρπούζος), Μαζαίρας Λ., Κωνσταντόπουλος (70′ Τσιργιώτης), Ζευγουλάς, Μαρκοτσάι (59′ Δαγκλής), Χριστοδουλάκης, Παναγιωτόπουλος, Δρόσος.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Τριαντλαφυλλος, Κίτσος, Σιόρες (70′ Παχνής),Τσουκαλάς, Καλύβας, Χρυσικός (46′ Ζυγογιάννης), Μάρκου, Ντουρζιώτης, Σύτι (70′ Γκαραβέλης), Μπακόλας (55′ Κώτση), Δήμπαλη.