Connect with us

Γ Εθνική

Περίπατο ο Αγιος Νικόλαος, 5-0 τον Περαμαϊκό

Published

on

Με πέντε τέρματα φιλοδώρησε την ομάδα του Περαμαϊκού ο ΑΟΑΝ με σκόρερ τους Φουκαράκη (2), Νοκάι (2) και Κατσικοκέρη.

Το σύνολο του Μανώλη Σκύβαλου ήταν ανώτερο από την αρχή της αναμέτρησης και έφτασε σε μία ευρεία νίκη με σκορ 5-0 κόντρα στον Περαμαϊκό που τον φέρνει στην 6η θέση μαζί με τον ΑΟ Υπάτου, όπως ήθελε να γίνει πριν την έναρξη του παιχνιδιού!

Μπορεί ο ΑΟΑΝ να μπήκε πιο δυνατά στο ματς, όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στον Περαμαϊκό με τον Γκίνο να εκτελεί το κόρνερ στο 19′ και τον Βέσι να παίρνει την κεφαλιά με τον Ψιμόπουλο να διώχνει δύσκολα.

Τελικά όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Φουκαράκη στο 25′!

Μετά από γύρισμα του Νοκάι στον Φουκαράκη, εκείνος ήταν στην περιοχή και με πλασέ που κόντραρε σε αμυντικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΑΟΑΝ!

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αρχικά στο 29′ με το σουτ του Βίλιμ, που έδιωξε ο Ψιμόπουλος και στην συνέχεια στο 32′ όταν ο Κοντογιαννάτος έβγαλε την σέντρα, όμως η κεφαλιά του Κοντάκου εξ’ επαφής πέρασε άουτ!

Από την πλευρά του απείλησε και ο ΑΟΑΝ για το 2-0 στο 37′ με το μακρινό σουτ του Πήλιου, που απέκρουσε ο Θεολόγης και στην συνέχεια το σουτ του Σένκα, που κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι, άουτ!

Τελικά αυτό που δεν έκανε στο 37′, το έκανε πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Αγίου Νικολάου σκοράροντας για δεύτερη φορά και παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα!

Ο Μαρτσάκης έκανε το πρώτο σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης από κοντά ο Κατσικοκέρης έκανε το 2-0 για τον ΑΟΑΝ, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης άνηκε στον ΑΟΑΝ με το σουτ του Πήλιου από το σημείο του πέναλτι να καταλήγει άουτ.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο ΑΟΑΝ έφυγε στην κόντρα και με τον Νοκάι μετά από πάσα του Κατσικοκέρη έκανε το 3-0!

Μέσα σε λίγα λεπτά οι γηπεδούχοι πρόσθεσαν δύο ακόμη τέρματα στο ενεργητικό τους με τον Φουκαράκη με κεφαλιά στο 69′ και τον Νοκάι από θέση τετ-α-τετ στο 71′!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 5-0 να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Τσανάι, Μαρτσάκης, Χριστογιάννης, Καμαρά, Νοκάι (75′ Καρλίτος), Φουκαράκης (75′ Μαρινάκης), Κατσικοκέρης (87′ Χατζιράι), Σένκα (75′ Δολαψάκης), Πήλιος

Περαμαϊκός: Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Βέσι, Στεφανής, Γκίνο, Παπαθανασίου (67′ Μαχμουτάι), Κουφουδάκης, Φιλιμέγκας, Κοντάκος (46′ Αμαραντίδης), Βίλιμ

Πηγή: Primesport