Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Περίπατο ο Αθηναϊκός, 5-1 τα Πετράλωνα

Published

on

Εύκολο έργο είχε ο Αθηναϊκός, που χωρίς να δυσκολευτελι καθόλου επικράτησε επί των Πετραλώνων με 5-1.

Εφτασε έτσι τους 13 βαθμούς και είναι στην 4η θέση μαζί μετους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό, ενώ τα Πετράλωνα που συνεχίζουν να απογοητεύουν είναι με ένα βαθμό στην τελευταία θέση μαζί με τον Ιάσονα και τα Βριλήσσια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35′ όταν με αυτογκόλ του Μπούρσαλη έγινε το 1-0. Ο ίδιος παίχτης εξιλεώθηκε στο 49′ ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλά οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρου, αφού σστην επόμενη φάση στο 50′ ο Αρβανιτάκης ξαναέβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1 και αμέσως μετά στο 51′ ο Λημνιός έκανε το 3-1. Στο 79′ ο Βουλτσίδης έκανε το 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κατσούλας στο 82′.

Διαιτητές: Θωμόγλου, Γκούντας, Κατελανάκης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καραστέργιος, Γιαννίτσας (49’ Θανόπουλος), Ζάχος, Κατσούλας, Βελέντζας, Μαυροματάκης, Δούκας (46’ Αρβανιτάκης), Ρηγόπουλος, Τραγουστής (62’ Λεβέντης), Παπανικολάου (62’ Βουλτσίδης), Λημνιός (73’ Παπάζογλου)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Γιώργος Γκοβερίνος): Ζούλιας, Μπούρσαλης, Μιχαιλίδης, Χιονάς (68’ Πάλλης), Χαλεπλιάν, Τρίψας, Ταρσαναλής (54’ Λιγκοπόρα), Γκελασβίλι, Μητακίδης (68’ Αβραμίδης), Σκεύης (54’ Στατήρης), Γρυλλάκης (30’ λ.τ. Τσιακίρης).