Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Περίπατο ο Ηλυσιακός, 7-0 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Την ήττα με σκορ 7-0 γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων από τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό εκτός έδρας. Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που παρά την ήττα και τις απουσίες που είχε, κρατάει την συμμετοχή αρκετών νέων παιδιών, ακόμα και από το τμήμα κ-16, που πήραν την ευκαιρία τους από τον κύριο Τσιμιλιώτη, ώστε να πάρουν εικόνες και εμπειρίες ως εφόδια για το άμεσο μέλλον.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11ο λεπτό, ο Παρασκευόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Νικολίτσα και με σκαφτό πλασέ έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας της Ελπίδας έκανε μεγάλη απόκρουση σε κοντινό σουτ του Τσέργα.

Στο 30′, έπειτα από σέντρα του Λέκκα από τα αριστερά, ο Τσέργας από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 35′ έπειτα από πάσα του Παρασκευόπουλου, ο Μαρίνου κέρδισε πέναλτι από τον Παππά και ο Λέκκας έκανε το 3-0. Στο 40′, ο Τσέργας από τα δεξιά έκανε ωραία σέντρα και με κεφαλιά ο Λέκκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 4-0. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Μαρίνου με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 5-0, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου…

Στο 61, ο Κουνάδης έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Σαρρηασλάνογλου. Στο 68′, ο Ροκανάς έκανε καλή ενέργεια από δεξιά, αλλά το σουτ του Κουνάδη στη συνέχεια κόντραρε τελευταία στιγμή.

Στο 70′ ο Σταματάκης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γαλημίτης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 6-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κασσιάνος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον Νικολίτσα και έστειλε για έβδομη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό 7-0…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την πρώτη τους συμμετοχή με την αντρική ομάδα της Ελπίδας έκαναν ακόμα τρία παιδιά του συλλόγου. Ο λόγος για τους Φρρόκου (2006), Τσίτο (2007) και Μάρκου (2007), ενώ την πρώτη του συμμετοχή για φέτος πραγματοποίησε και ο Παπαϊωάννου (2005).

Ηλυσιακός: Τόλα, Τσαραούσης, Παρασκευόπουλος (57′ Σταματάκης), Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι (52′ Τσουρέας) Κασσιάνος, Τσέργας (52′ Γαλημίτης), Άνχελ, Μαρίνου (52′ Σαρρηασλάνογλου), Λέκκας (52′ Σινομάτι)

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Παππάς, Γιαμαρέλος (46′ Κασνέτσι), Κάβουρας, Σπυρόπουλος Διον. (53′ Μάρκου), Κουνάδης, Ροκανάς, Λυμπερόπουλος, Ζενουνλλάρι (53′ Φρρόκου), Πάσχος (86′ Παπαϊωάννου), Ντάλλας (64′ Τσίτος)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ