Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Περίπατο ο Πανερυθραϊκός, 5-0 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Χωρίς να συναντήσει καμία απολύτως αντίσταση ο Πανερυθραϊκός επικράτησε εύκολα εκτός έδρας επί του απογοητευτικού ΑΟ Ιλίου με 5-0 και συνλεχισε την πολύ καλή φετινή του πορεία.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν έτσι τους 26 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση μαζί με τους Τράχωνες, ενώ οι γηπεδούχοι που σήμερα ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, έμειναν στους 7 βαθμούς και στην τελευταία θέση.

Στο 7′ η σέντρα-σουτ του Σουμελίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 7′ ο Βαρκαρώτας έκανε το 0-1. Στο 22′ ο Μπαμπαλούκας έκανε το 0-2, με τον Φραγκάκη στο 38′ να κάνει το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 52′ ο Φραγκάκης με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-4, με τον Καμπά στο 83′ να διαμορφώνει το τελικό 0-5.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας, Γκέκας (53′ Γεωργούλας), Λάγιας (53′ Πανέρης), Μανιδάκης, Μπάμη, Παπαδημητρίου (76′ Ρώιμπας), Νάτσης (76′ Λούτσας), Σκαμάνης, Κιτσώνης, Λερούτσος, Ζούκας (46′ Δράκος).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΊΚΟΣ: Ντουντούμης, Σουμελίδης, Τσορτανίδης (46′ Μπαλλής), Αντωνόπουλος (57′ Αγουρίδας), Βαρκαρώτας (75′ Παπαμαύρος), Κουβαράς, Λουκάς (46′ Καμπάς), Λιάσκος, Μπαμπαλούκας, Μιχαλόπουλος (57′ Γλυνός), Φραγκάκης.