Connect with us

Γ Εθνική

Περίπατο ο Πανιώνιος, 4-0 την Αγία Παρασκευή

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε άνετα με 4-0 της Αγίας Παρασκευής.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη πραγματοποίησε μου πειστική εμφάνιση, ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και δίκαια έφτασε στην εύκολη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά ξεχώρισε ο Γεμιστός, ο οποίος “έφτιαξε” το γκολ στο 29′ με τον Ιγνατίδη από κοντά να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος, ήταν η σειρά του Γεμιστού να σκοράρει με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Διονέλλη.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν πολύ δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51′ μετά από ωραία ασίστ του Γροντή ο Μπουρλάκης με δυνατό σουτ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γροντής με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ έγραψε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, για το 4-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Διονέλλης, Χοτζάλι (60′ Ξυγκόρος), Ζούλιας, Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Στούπης (77′ Φερεκίδης), Γροντής (60′ Χριστόπουλος), Μπουρλάκης, Γεμιστός (60′ Γλυνός), Ιγνατίδης (73′ Πότσι).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μπότος, Κοντοές (87′ Μιχαηλίδης), Πρίφτης, Στυλιανόπουλος, Λαμπρίδης, Κατίδης (69′ Μούζος), Καραγιάννης (76′ Κουτσουπιάς), Δημητρίου (69′ Δακτυλίδης), Κραψίτης (76′ Δημήτρουλας).

 

Πηγή: Panionianea