Connect with us

stoplekto

Περίπατο στην Γκορυτσά ο Πανελευσινιακός..

Νίκησε 4-0 τον Απόλλωνα Ποντίων

Published

on

Εύκολο απόγευμα στην Γκορυτσά είχε ο Πανελευσινιακός που επικράτησε με 4-0 του Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και ο Πανελευσινιακός εκτός από τα τέσσερα τέρματα, είχε δοκάρια και άλλες ευκαιρίες που θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη της διαφοράς.

Ο Απόλλων Ποντίων μπορεί να μην έχασε κλασική ευκαρία έδειξε πάντως ότι είναι μια νεναική ομάδα που δοιαθέτει ταλέντο και δείχνει ότι η Γκορυτσά έχει το «μυστικό» να αναδεικνύει ποδοσφαιρικά ταλέντα.

Ο Πανελευσινιακός μπήκε δυνατά στο παιχχνίδι και στο 15΄από μπαλιά του Δούκα ο Ανδρέαδης βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα , πλάσσαρε αλλά ο Βαλέχας έσωσε την ομάδα του.

Στο 17΄ο Βαλέχας και πάλι έσωσε την ομάδα του σε σουτ του Ράεντ με τον Ανδρέαδη αυτή τη φορά να περνά τη μπάλα.

Στο 24΄μετά από φάση ο Ράεντ έπιασε δυαντό σουτ που βρήκε στο δοκάρι, στην επαναφορά την έστρωσε στον Ανδρεάδη που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ 1-0.

Στο 38΄οι φιλοξεενούμενοι είχαν ένα σουτ του Δούκα από καλή θέση με τον τερματοφύλακα να αποκρούει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανελευσινιακός μπήκε πάλι δυνατά.

Στο 51΄ ο Ράεντ σέντραρε από δεξιά, ο Ανδρεάδης την γύρισε στον επερχόμενο Δούκα που έγραψε το 2-0.

Στο 76΄ο Νάκας με υποδειγματική μεταβίβαση έβγαλε μόνο του με τον τερματοφύλακα τον Ράεντ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 78΄ο Νάκας είχε σουτ στο δοκάρι.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90΄ο Μακρίδης.

Καλή η διαιτησία των Δημητρόπουλου, Φαρμάκη, Λουρμπέα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Βαλέχας, Ελευθεριάδης ( λ.τρ 45΄Πουμπουρίδης), Ριζόβ, Καπίδης (λ.τρ 43΄Τσελετίδης), Μπαριάμοβ, Παπαδόπουλος Η. (60΄Ταραλίδης), Μούτας Χ, Παπαδόπουλος Ι, Καγκελίδης, Σκεντέρι, Μαζμανίδης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Βάσης, Δούκας, Καριαβούλας, Φιλιππής, Αποστολάτος, Ευαγγέλου, Luca, Raed (76΄Ζήλιος), Ανδρεάδης (71΄Νάκας), Τούσης (58 Μακρίδης).

Γράφει ο Λ. Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply