Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Περίπατο στον ντέρμπι η Αθηναΐδα

Published

on

Σαν σίφουνας πέρασε από το ντέρμπι η Αθηναΐδα και κέρδισε εύκολα τον Π.Ο.Ψ με 3-0 Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τους δύο αντιπάλους η η Αθηναΐδα με φόρα και με τον αέρα του αήττητου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο της.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κυψέλης έπαιξαν με ψυχή και από νωρίς όπως συνιθίζουν σε κάθε αγώνα πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Σιαννη στο 17’ και στο 36’ είχαν ήδη καθαρίσει το ματς με γκολ του Ράντα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Ζαμπουρα έλεγξαν τον ρυθμό και δεν κινδύνεψαν σε καμία περίπτωση από τους αντίπαλους τους.

Στο 90′ ο Σιαννη σημείωσε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στην νίκη .Ετσι η Αθηναΐδα άνοιξε κατά πολύ την ψαλίδα από τον δεύτερο έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο δύσκολα θα χάσει την άνοδο.

Εξαιρετική η διαιτησία  των Κωστούλα,  Κοκκόρη και Σταυρόπουλου

 

ΑΘΗΝΑΙΔΑ ΠουλίδηςΜπαρμπαδήμος,Σταθόπουλος,Καραμανίδης,Κινδιλίδης(71Γώγος),Ντίσο, Ραντα, Μπικωφ(4 ‘λ.τ Δουδουμόπουλος),Κούρτι,Σιαννη,Βαγγελης (66Τουμάσης)

ΠΟΨ:¨Παπαιωάννου,Παπαπέτρου,Βερόπουλος,Γερος(46’Πετρουτσέας),Πατελής,Παπαδόπουλος,Βασιλείου(48’ΟΥΟΓΚΟ),Ζιλαλι,Ναστούλης,Καρυστινός(71’Κοντογιάννης),Σφήκας.