Connect with us

6ος Όμιλος

Περαμαϊκός – ΑΟΑΝ 1-0 (φωτο)

Published

on

Άπαντες στον Περαμαϊκό γνώριζαν ότι για να έχει αξία το διπλό που σημείωσε η ομάδα στο Περιστέρι, θα έπρεπε να πάρει τη νίκη και στο ματς-τελικό με τον ΑΟΑΝ. Οι ”πράσινοι” επικράτησαν με 1-0 παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλουν για την παραμονή. Ωστόσο σε ακόμη ένα ματς οι άνθρωποι του Πειραϊκού συλλόγου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τη διαιτητικά λάθη που έγιναν στο παιχνίδι. Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ χάρις σε γκολ του Δημγκιόκα στο 6′. Στο 13′ το συγκρότημα του Γιώργου Παπακαλοδούκα έφτασε κοντά στο 2-0 όμως ο Λαμπρινάτος είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στο 20′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε σε κενή εστία να βρει δίχτυα. Στο 74′ ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Λαμπρινάτου από τον Δέλλιο εντός περιοχής. Στις καθυστερήσεις ο Κακλαμάνος σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο ρέφερι από τον Αιτωλοακαρνανία θεώρησε ότι ο τερματοφύλακας των Λασιθιωτών πρόλαβε τη μπάλα προτού περάσει τη γραμμή.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακολοδούκας) Μωτος, Σαμαράς (90′ Ιατρού), Σαμλίδης, Καραγιάννης (65′ Σιδέρης), Χαλαρης, Λαπατάς, Ντούμπερετ, Χατζηγιαννάκος, Κακλαμάνος, Δημγκικόκας, Λαμπρινάτος (88′ Ανδριαννόπουλος)

ΑΟΑΝ (Γιώργος Καβουσανός): Κασσωτάκης, Πηγιάκης, Τσανάι, Κωστάκης (63′ Κοκολάκης Κ.), Δέλλιος, Χρηστάκης, Ιασωνίδης, Μυρρίλας, Δήμας (66′ Γιάκοβιτς), Κοκολάκης Γ., Καρνιάτης (80′ Σταυρακάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply