Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Περαμαϊκός – Ελλάς Ποντίων 1-3 με σκόρερ τον Σαρρή

Published

on

Με ηγέτη και σκόρερ τον Σαρρή που σημείωσε και τα τρία τέρματα η ψυχωμένη Ελλάς Ποντίων πέρασε νικηφόρα από το Πέραμα επικρατώντας με 1-3 του Περαμαϊκού. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο είχαν ήδη σημειώσει δυο τέρματα . Ο Σαρρής στο 3’ μετά από ασθενή απόκρουση του Κατσικούρη με σουτ άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει ο ίδιος στο 7’ με κοντινό πλασέ. Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό σοκ προσπάθησαν να ανασυνταχτούν ενώ ο Αχιλλέας Ανδριανάκης έκανε γρήγορα και δυο αλλαγές προκειμένου να πιέσει περισσότερο . Η πίεση αυξήθηκε στην επανάληψη και στο 66’ ο Τσαγκάρης με πλασέ μείωσε σε 1-2 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του. Ωστόσο οι Πόντιοι ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία λέξη αφού ο Σαρρής στο 87’ έδωσε την «χαριστική βολή» στους Περαματιώτες.

Στο 90’ ο διαιτητής Τραϊφόρος απέβαλε με 2η κίτρινη τον Πέρρο.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Κακαβίτσας, Λάππας(21’ Μιτσάνι) , Παρασκευόπουλος( 30’ Μαυράκης) , Μεγαλοοικονόμου, Σερμάδι, Τσαγκάρης, Μεσσήνης, Μικρούλης, Πέρρος, Κοττάκης( 60’ Νούχο)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λευκόπουλος, Κρανιδιώτης, Μπρούσος( 54’ Παπαδάκης) , Χατζημιχάλης, Γαληνάκης, Μπατσούλη( 88’ Αράπι) , Κεραμάς, Συμεώνογλου,Μουρτίδης( 46’ Άρατος) , Μουρελάτος( 79’ Μακαρονάς) , Σαρρής.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ