Connect with us

6ος Όμιλος

Περαμαϊκός-Θύελλα Ραφήνας 0-1

Published

on

Αναμφίβολα η Θύελλα Ραφήνας στην αναμέτρηση με τον Περαμαϊκό έπαιζε την ύπαρξη της στην κατηγορία αφού τυχόν στραβοπάτημα θα έφερνε την ομάδα της Ανατολικής Αττικής κοντά στον υποβιβασμό. Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη παρουσιάστηκε συνεπής στο ραντεβού του καθώς επικράτησε με 1-0 των Πειραιωτών και παρέμεινε ζωντανό στο κυνήγι της παραμονής. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 60′ ο Γεραγωτέλλης ενώ στο 85′ οι φιλοξενούμενοι είχα την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 αφού ο Χάλαρης σε προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα άθελα του στο δοκάρι της εστίας του. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 85′ ο Ερρίκος δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Καμπάση με αποτέλεσμα ο χαρισματικός άσος να αποχωρήσει από το γήπεδο αφού είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές. Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα ο Ερρίκος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ”Αττικό” όπου διαγνώσθηκε ότι αντιμετωπίζει κάταγμα στην ποδοκνημική κάτι που είχε σαν συνέπεια να του τοποθετηθεί νάρθηκας μέχρι το γόνατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα από το Πέραμα έχει φριχτά παράπονα από τη διαιτησία

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος) Μώτος, Λαπατάς, Σαμαράς, Χάλαρης, Ντούμπερετ, Νταλάκος (46′ Σεβάι), Ερρίκος, Λαμπρινάτος (60′ Τοπάλλι), Κακλαμάνος, Σιδέρης (70′ Ιατρού), Ανδριαννόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Κατσιούλης, Μαντζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Μητρόπουλος (55′ Δημοσπυρος), Γεραγωτέλλης (90′ Ντόσκας), Κατσούγκρης, Κουμουλίδης (80′ Σταυρόπουλος)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply