Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Περαμαϊκός: Νίκη με Οδηγήτρια – Παρέμεινε πρόεδρος ο Κουντούρης

Published

on

Με σκορ 1-0 επικράτησε στο πρώτο του φιλικό τεστ με αντίπαλο την Οδηγήτρια ο Περαμαϊκός. Το γκολ για τους |”πράσινους” , οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία για το επίπεδο ετοιμότητας τους, σημείωσε στο 31΄ο Μπερνιδάκης. Ο Βασίλης Στασινόπουλος είδε τους παίκτες του για πρώτη φορά σε αγωνιστική δράση και δήλωσε ικανοποιημένος, όμως αξιόλογα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούν καθώς η κούραση από τις διπλές προπονήσεις και η έλλειψη ομοιογένειας (πολλοί οι νεοφερμένοι στην ομάδα) ήταν εμφανής. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (18.00) με αντίπαλο το Κερατσίνι στο γήπεδο του Σχιστού, όπου η μεγαλύτερη δυναμικότητα του αντιπάλου και ο φυσικός χλοοτάπητας προοιωνίζουν ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Περαμαϊκό.

 

Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανθρώπων που απαρτίζουν το Δ/Σ του συλλόγου για την φετινή χρονιά και είναι τα ακόλουθα:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουντούρης Θεόδωρος, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Λιακούτσης Παναγιώτης, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ: Ατσαλάκης Γεώργιος, Μπαϊρακτάρης Ιωάννης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιουρτζόγλου Ματθαίος, ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΓΡ. ΤΥΠΟΥ: Χατζημανώλης Ευάγγελος, ΤΑΜΙΑΣ: Καλοπίσης Χρήστος, ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ: Φραγκούλης Δημήτριος, Παυλίδης Ιωάννης ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: Ψαρράς Ευστάθιος, Μυρισκλάβος Γεώργιος, Παπαβασιλόπουλος Παναγιώτης ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Χατζημανώλης Δημήτριος, Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, Σαραντόπουλος Κων/νος, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Χαμουρίδης Ιωάννης, Κουντούρης Μιχαήλ, Οκταποδάς Νικόλαος, Σιμόπουλος Παναγιώτης, Σάββας Ιουλιανός, Παπακαλοδούκας Παναγιώτης, Σκαλτσάς Κων/νος. Επίτιμος Πρόεδρος της ομάδας μας παραμένει ο κ. Γρηγόριος Κατσίκας και Νομικός Σύμβουλος ορίστηκε ο επί σειρά ετών παράγοντας του συλλόγου κ. Ηλίας Κατσουλάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply