Connect with us

stoplekto

Περαμαϊκός : « Να σταματήσουν να μας σπιλώνουν »

Published

on

Από τον ΑΠΟ Περαμαϊκό λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός σχετικά με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες στον ποδοσφαιρικό Πειραιά από ανθρώπους του σωματείου Α.Ε Μοσχάτου, αναφορικά με την φιλοξενία μας στον αγώνα του Σαββάτου, έχει να δηλώσει ξεκάθαρα τα εξής:

Αν θεωρούν οι άνθρωποι της Α.Ε. Μοσχάτου, “τρομοκρατία” τις λίγες ύβρεις που δέχτηκαν από την εξέδρα, μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν άθλημα και να ασχοληθούν με το μπάντμιντον. Εκτός κι αν θεωρούν ότι τους χτυπήσαμε κιόλας, οπότε τους καλούμε να πάρουν γνωμάτευση από ιατροδικαστή. Προφανώς βέβαια, ξέχασαν τις ψευτομαγκιές τους στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπως και το γεγονός ότι κάτι τέτοια στον Περαμαϊκό δεν περνάνε. Τους καλούμε λοιπόν να σταματήσουν να σπιλώνουν το όνομα της ομάδας μας με δηλώσεις δεξιά κι αριστερά γιατί αν δεν το κάνουν, την επόμενη φορά θα μας βρουν αληθινά μπροστά τους. Ξέρουν εκείνοι… Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, οι δικαιολογίες είναι περιττές. Τα τρία γκολ που δέχτηκαν μιλούν από μόνα τους. Κύριοι, χάσατε εύκολα και δίκαια. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Τέλος συγχαρητήρια στον κ. Κουβέλη για τη διαιτησία του”.

*Πέρα από τη νίκη, στον Περαμαϊκό επικρατεί ικανοποίηση και για την πρώτη συμμετοχή του 16χρονου Σταύρου Παναγόπουλου που προωθήθηκε από το εφηβικό, ενώ για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε και ο Σπανός. Για το επόμενο παιχνίδι με την Προοδευτική, πέρα των στρατευμένων Διαμαντόπουλου και Μαυράκη, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.