Connect with us

6ος Όμιλος

Περαμαϊκός -Περιστέρι 2-3

Published

on

Μεγάλη νίκη πήρε το Περιστερί στου Ρέντη σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο, καθώς επιβλήθηκε με 3-2 του Περαμαϊκού. Οι ”ροσσονέρι” πήραν κεφάλι στο σκορ στο 10′ με τον Σαμπράκο, ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα αφού στο 11′ ο Βεστάκης έκανε το 1-1. Το συγκρότημα του Γιάννη Τάμπρατζη δεν πτοήθηκε, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο 25′ με τον Σαμπράκο να κάνει το 2-1 και να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, ο Βεστάκης ”μίλησε” ξανά στο 62′ ισοφαρίζοντας και πάλι για την ομάδα του Πειραιά (2-2). Η ομάδα των δυτικών προαστίων πέτυχε ωστόσο και τρίτο τέρμα το οποίο ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη. Συγκεκριμένα στο 70′ ο Συρράκος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από την όμορφη ατομική ενέργεια του Μπόσιου και διαμόρφωσε το 3-2, σκοράροντας σε βάρος της πρώην ομάδας του. Στο 88′ οι ”πράσινοι” έφτασαν και πάλι κοντά στην ισοφάριση, όμως αυτή τη φορά στάθηκαν άτυχοι αφού ο Ερρίκος είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι του Ψύχου, Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μακρυπόδης (ΣΔ Αχαϊας)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  (Ντανιέλ Μπατίστα) Πίπερης (40′ λ.τρ. Μητρογιάννης), Σαμαράς, Σαμλίδης (46′ Νταλάκος), Χατζηγιαννάκος, Λαπατάς, Γεωργιάδης, Ερρίκος, Ένκελμανς (70′ Ανδριανόπουλος), Βεστάκης, Σεβάι, Λαμπρινάτος.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης) Ψύχος, Πλέστης Π., Βασίλογλου, Ποστόλης, Συμεωνίδης, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ. (86′ Παναγόπουλος), Συρράκος (89′ Παναγάκης), Χρόνης, Σαμπράκος (92 Ηλιάδης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply