Connect with us

stoplekto

Περαμαϊκός: Τρεις στο απουσιολόγιο του Μπατίστα

JETOΙ L ο στρατηγικός χορηγός

Published

on

Ικανοποίηση και χαμόγελα επικρατούν στον Περαμαϊκό για το εξαιρετικό ξεκίνημα και την νίκη της ομάδας στη Ραφήνα, όμως άπαντες πλέον αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι αυτό και κοιτούν το επερχόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι. Στο απουσιολόγιο του Ντανιέλ Μπατίστα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Λαμπρινάτος και Χατζηγιαννάκος καθώς και ο τραυματίας Δημητριάδης, ενώ ο τραυματισμός του Καραγιάννη δεν εμπνέει ανησυχία. Η διοίκηση των “πράσινων” ευχαριστεί τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν στην Ραφήνα και καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Περάματος να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα γιορτάζει την εντός έδρας επιστροφή της στην Γ΄Εθνική μετά από 27 χρόνια και να την σπρώξει σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. “Η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς, αλλά το μυαλό μας δεν είναι μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ο Περαμαϊκός οργανώνεται σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα, είναι ένας σύλλογος με υγεία και με μακροπρόθεσμο διοικητικό όραμα. Όλα λειτουργούν στην εντέλεια και είμαι σίγουρος οτι θα συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά σε όλους τους τομείς”, δήλωσε χαρακτηριστικα ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου κ. Δημήτρης Νομικός.

 

*Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου έναν σπουδαίο στρατηγικό χορηγό. Πρόκειται για την εταιρεία JETOIL την οποία ευχαριστούμε θερμότατα για την ευγενική της χορηγία προς την ομάδα μας και ιδιαίτερα τον κ. Αλέξανδρο Μαμιδάκη

 

*Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός ευχαριστεί την διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας για την ευγενική κι άψογη φιλοξενία προς την αποστολή της ομάδας μας, την οποία και θα ανταποδώσει ανάλογα στον δεύτερο γύρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply