Connect with us

5ος Όμιλος

Περικλής Πολίτης: “Δύσκολη απόφαση να φύγω από τη Βάρδα-Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου ο Κιάσσος”

Published

on

Σίγουρα ο Περικλής Πολίτης αποτέλεσε έκπληξη που μετά από αρκετά χρόνια αποχαιρέτησε τον ΠΑΟ Βάρδας για λογαριασμό μιας ομάδας που είναι αρκετά χιλιόμετρα από την περιοχή που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, το Νομό Ηλείας.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση του ΑΟΑΝ και αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει μαζί με τους συμπαίκτες του και τη δουλειά που θα γίνει από το τεχνικό επιτελείο για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του για τους λόγους που είπε το “ναι” στους Λασιθιώτες λέγοντας: “Επέλεξα τον ΑΟΑΝ γιατί εκτίμηση πολύ τον τρόπο που με προσέγγισε ο κόουτς Κώστας Κιάσσος και έμαθα τα καλύτερα για την ομάδα”.

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας είπε: “Στόχος μου αποτελεί από την καθημερινή δουλειά να γίνω καλύτερος σε ατομικό επίπεδο και έτσι να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους που θα θέσει”.

Σε ερώτηση για τη δυσκολία να αποχωρήσει από τον ΠΑΟ Βάρδας με τον οποίο είχε αναπτύξει μια σχέση ζωής, ο Πολίτης πρόσθεσε: “Θεωρώ πως έκανα την καλύτερη  επιλογή και ελπίζω ο ΑΟΑΝ να αποτελέσει το σκαλοπάτι για να συνεχίσω να κάνω ανοδικά βήματα στην καριέρα μου. Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν προς το πρόσωπο μου και τους υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο”.