Connect with us

6ος Όμιλος

Περιστέρι: Ανακοίνωση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Περιστερίου σχετικά με το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας την περασμένη Κυριακή κόντρα στην  ΑΕΚ . Αναλυτικά αναφέρει:

Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Καλλιθέας τον δήμαρχο κ. Ασκούνη και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Μαργωμένο για την παραχώρηση του γηπέδου και τις προσπάθειες που έκανε έτσι ώστε να βγει η άδεια του αγώνα.

Την ΠΑΕ Καλλιθέας για την φιλοξενία της και τον αστυνομικό διευθυντή κ. Νίκο Γιαννόπουλο για την συμβολή του έτσι ώστε να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας.

Αγωνιστικά δίνουμε συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Γιάννη Τάμπρατζη και σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι που με την απόδοση τους έγραψαν ιστορία για το σύλλογο απέναντι σ’ ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Α.Ε.Κ. Η αγωνιστική συμπεριφορά τους ήταν τέτοια που ανάγκασαν τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της μεγάλης Α.Ε.Κ. να διαμαρτύρονται συνεχώς σ’ όλες τις υποδείξεις των διαιτητών, αφού είχαν « χάσει τον έλεγχο τους ».

Με έκπληξη διαβάζουμε στον τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα διάφορα σχόλια σχετικά με τον αγώνα και τη διαιτησία και αναρωτιόμαστε αν εμείς ήμασταν στο γήπεδο; Απευθυνόμενοι στα Μ.Μ.Ε. έχουμε να κάνουμε την ερώτηση, δηλαδή η Α.Ε.Κ. δεν κέρδισε το ματς λόγω της διαιτησίας; Η΄ ότι στο γήπεδο ήταν και μια ομάδα που ήταν σωστά στημένη; Έπαιξε το ποδόσφαιρο που γνωρίζει , την κοίταξε στα μάτια και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της πλην όμως πολύ έμπειροι σ’ αυτήν την κατηγορία έφεραν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους της. Καμία λέξη για την επιτυχία του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ . Ούτε την σύνθεση της ομάδας δεν ανέφεραν μερικά Μ.Μ.Ε. αντίθετα ευαγγελίζονται ότι κόπτονται για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στο γήπεδο όμως υπήρχαν δύο ομάδες και εμείς ήμασταν ομάδα…με όλη τη σημασία της λέξεως γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν σίγουρο ότι δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε απέναντι στην Α.Ε.Κ.

Ευχαριστούμε όλους τους Περιστεριώτες φιλάθλους και όχι μόνο που ήρθαν στο γήπεδο, στήριξαν και χειροκρότησαν την ομάδα.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ          ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply