Connect with us

6ος Όμιλος

Περιστέρι: Αποχωρούμε υπερήφανοι με το κεφάλι ψηλά

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Περιστερίου και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουμε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ. Αθηνών. Δυστυχώς τη φετινή χρονιά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ο Α.Ο. Περιστερίου όλα αυτά τα χρόνια ανταγωνίστηκε ιστορικές ομάδες, ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδας κυρίως νησιά, φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους τους, τιμήθηκε από την ΕΠΟ πριν δύο χρόνια με το ειδικό πριμ αφού ήταν μια από τις ομάδες που δεν απασχόλησε ποτέ τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ και δεν έχουμε πληρώσει ούτε ένα ευρώ πρόστιμο όλα αυτά τα χρόνια αφού η συμπεριφορά ποδοσφαιριστών – προπονητών – παραγόντων και φιλάθλων ήταν άψογη.

Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε αθλητισμό και πολιτισμό. Τιμήσαμε την πόλη μας το Περιστέρι όπου κι αν αγωνιστήκαμε. Μας μένει όμως η πίκρα την φετινή χρονιά που δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας αλλά είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Α.Ο. Περιστερίου έκανε την υπέρβαση στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις στελεχώνοντας την ομάδα με δικά του παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες του με τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το ότι χάσαμε την κατηγορία μας στεναχωρεί αφάνταστα αφού οι παράγοντες της ομάδας πάντα έβαζαν στόχους τους πραγματοποιούσαν αλλά πάρα πολλές φορές προβληματιζόντουσαν από την αδιαφορία όλων αφού δεν υπήρχε στήριξη από πουθενά….χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση από κανέναν όλα αυτά τα χρόνια ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την ΕΠΣΑ ούτε από την πολιτεία ούτε από τον Δήμο κάποτε θα έφτανε το πλήρωμα του χρόνου. Ο Α.Ο. Περιστερίου πραγματικά στάθηκε αντάξιος απέναντι σε μεγάλες ομάδες που διαθέτουν ιστορία και πολύ κόσμο απέναντι σε ολόκληρες πόλεις, απέναντι σε δήμους που κακά τα ψέματα εμείς δεν διαθέτουμε εκτός από την μεγάλη μας ποδοσφαιρική ιστορία. Το μεράκι των λίγων παραγόντων και η προγραμματισμένη δουλειά μας έδωσαν το δικαίωμα να κάνουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι και να ονειρευόμαστε. Είμαστε υποχρεωμένοι να συγχαρούμε και συγχρόνως να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τον επαγγελματισμό που έδειξαν από την αρχή αυτής της δύσκολης χρονιάς και την ιστορία που έγραψαν με χρυσά γράμματα για την ομάδα αφού ειδικά φέτος εκτός όλων των άλλων αντιμετώπισαν την μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ καταφέρνοντας να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα (0-0) στο γήπεδο της Καλλιθέας στα πλαίσια της Γ’ αγωνιστικής. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας τον Γιάννη Τάμπρατζη που ήταν τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα, τον Σάκη Σάσσαλο τωρινό προπονητή μας που ξεκίνησε το όνειρο πριν πέντε χρόνια και είναι δικό μας παιδί τους βοηθούς τους, Σάκη Αναστασόπουλο, Τάκη Γιαταγανάκη , Κώστα Αρνόκουρο , Σπύρο Μαυραγάνη, Γιάννη Μπίτο και τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές Μάκη Τριανταφυλόπουλο, Μάνο Παπαμανώλη, Κώστα Βασιλάκη. Τέλος ευχαριστούμε όλους αυτούς που έχουν προσφέρει στο σύλλογο από το υστέρημα τους , χορηγούς, φιλάθλους παράγοντες για να καμαρώνουν το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ψηλά .

Επιστρέφουμε στην Αθήνα μας αλλά είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τεράστια παρακαταθήκη « και που ξέρεις » αν οι συνθήκες είναι διαφορετικές να ξανά ταξιδέψουμε. Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ήταν είναι και θα είναι ένας μεγάλος σύλλογος στα πλαίσια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θα τιμά πάντα την πόλη του.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

 

 

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply